Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,760
4k 144hz açacak sistemin falanda olması lazımİlla oyunda kullanılır
Valla kişisel tercih. Ama bana hala gereksiz geliyor.
4k 144hz açacak sistemin falanda olması lazımİlla oyunda kullanılır
Parlaklık, Renk, Ses Gücü yeterli olsun akıllı özellikler yetersiz olsa bile ben onu ekstra cihazla akıllı ederim.ps5 falan bağlamayacaksan ki onun için pssr destekli mi ne tv gerekliydi 144hz 4k gereksiz özellik. Youtube videoları 60fps, filmler ise genelde 24fps.
Yinede hocam aynı fiyata olması daha iyi değilmi4k 144hz açacak sistemin falanda olması lazım.
Önce ki gün hani 65-75 inch Grundig QLED TV yi kupon ile satın aldılar ya bunu mu alsaydım diye düşünecek insanlar o kadar iyi bir fiyata satıyorlar.4k 144hz açacak sistemin falanda olması lazım.
Miniled daha iyi.Yinede hocam aynı fiyata olması daha iyi değilmi
Hmm bende tv alcam hangisini alsam oyun ve film içinMiniled daha iyi.
Biri 5070ti 7500f sistem. Diğeri 5070 7800x3d sistem.
Oyun içinse 144hz daha mantıklı gibi.Hmm bende tv alcam hangisini alsam oyun ve film için
Valla bende Apple TV var. Çok önemli değil benim için WiFi'i. Çok kötüyse ethernet çekerim. Modem TV'ye 2-3 metrede@Perfectshot06 Aslında Wifi6 (802.11ax) olsa güzel olurmuş. Wifi5 (802.11ac) kullanılmış.
İşte kullanılan panel ve ses iyi ise akıllı etmek çok zor değil.Oyun içinse 144hz daha mantıklı gibi.
Ama TV'yi alıp Pc'yi bağlamaya usenip yılda bir acacaksan mini LED.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bende Apple TV var. Çok önemli değil benim için WiFi'i. Çok kötüyse ethernet çekerim. Modem TV'ye 2-3 metrede
Gece bitti o.İşte kullanılan panel ve ses iyi ise akıllı etmek çok zor değil.
@Perfectshot06 Visa kart ile 2500₺ indirim alamıyor muyuz?
Bak şimdi fark ettim. Soru cevap kısmında biri hoparlörü sormuş. 2x12w hoparlöre ek olarak 20w subowoofer varmış. Valla iyi duruyor.İşte kullanılan panel ve ses iyi ise akıllı etmek çok zor değil.
@Perfectshot06 Visa kart ile 2500₺ indirim alamıyor muyuz?
25k ya gelir.