🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

İnternette biraz ataştırdım tv lerin incelemesi yok ama monitörleri için güzel diyorlar bu KTC markasına. Forumda söylenenlere göre bu tv KTC nin ürettiği ile aynı. Üzmez bizi inşallah

zaten tv de her şey panelde bitiyor ama işte sen bilirsin kanka kimsenin aklıyla iş yapma dinle ama sen karar ver. son karar senin olsun yani biri öyle dedi diye yapma
Valla 29 sayfayı okudum da tek artısı paneli sanırım, bir de SubWoofer olması avantaj ama ses benim için önemli değil. Şu anki kullandığım da gayet tatmin ediyor.

zaten tv de her şey panelde bitiyor ama işte sen bilirsin kanka kimsenin aklıyla iş yapma dinle ama sen karar ver
Ben görüntüden memnunum zaten çok kötü bi tv'den geçiş yapmıştık. Arada 6 bin TL fark var + iade etsem babamın çenesini çekme payı da var. Tek şikayetim işlemci ve ram kısmında. Stremio'da 4K film açamıyorum, kaldırmıyor TV.

Ben görüntüden memnunum zaten çok kötü bi tv'den geçiş yapmıştık. Arada 6 bin TL fark var + iade etsem babamın çenesini çekme payı da var. Tek şikayetim işlemci ve ram kısmında. Stremio'da 4K film açamıyorum, kaldırmıyor TV.
Bunun işlemcisini de bilmiyoruz belki aynı bel bir tık iyisi fakat bunu için de değiştirmek pek mantıklı değil çünkü tv içinde olan cpular pek verimli değil.

Bunun işlemcisini de bilmiyoruz belki aynı bel bir tık iyisi fakat bunu için de değiştirmek pek mantıklı değil çünkü tv içinde olan cpular pek verimli değil.
Stremio'daki 1080p görüntü bile baya iyi duruyor. Aradan zaman geçtikten sonra TV yavaşlarsa en kötü TV box alırım artık.

Yaa gelsin artık birine heyecan yaptım🧟‍♂️🧟🧞‍♂️👯‍♂️💃🧚‍♂️🍋🌯🌮🥡🍯

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,217
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri