@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise next'e söyleyebilir misin. Mini LED'den sonra oled getirsinler
Daha 1 hafta önce 21 bin TL'ye Next YE-65GFSG8-QLED almıştım. İade edilip bu alınır mı sizce? Çok fark var mıdır?
Valla 29 sayfayı okudum da tek artısı paneli sanırım, bir de SubWoofer olması avantaj ama ses benim için önemli değil. Şu anki kullandığım da gayet tatmin ediyor.kanka 29 sayfa var bence oku ona göre karar ver herkesin kafası karışık
Valla 29 sayfayı okudum da tek artısı paneli sanırım, bir de SubWoofer olması avantaj ama ses benim için önemli değil. Şu anki kullandığım da gayet tatmin ediyor.
Ben görüntüden memnunum zaten çok kötü bi tv'den geçiş yapmıştık. Arada 6 bin TL fark var + iade etsem babamın çenesini çekme payı da var. Tek şikayetim işlemci ve ram kısmında. Stremio'da 4K film açamıyorum, kaldırmıyor TV.zaten tv de her şey panelde bitiyor ama işte sen bilirsin kanka kimsenin aklıyla iş yapma dinle ama sen karar ver
Bunun işlemcisini de bilmiyoruz belki aynı bel bir tık iyisi fakat bunu için de değiştirmek pek mantıklı değil çünkü tv içinde olan cpular pek verimli değil.Ben görüntüden memnunum zaten çok kötü bi tv'den geçiş yapmıştık. Arada 6 bin TL fark var + iade etsem babamın çenesini çekme payı da var. Tek şikayetim işlemci ve ram kısmında. Stremio'da 4K film açamıyorum, kaldırmıyor TV.
Stremio'daki 1080p görüntü bile baya iyi duruyor. Aradan zaman geçtikten sonra TV yavaşlarsa en kötü TV box alırım artık.Bunun işlemcisini de bilmiyoruz belki aynı bel bir tık iyisi fakat bunu için de değiştirmek pek mantıklı değil çünkü tv içinde olan cpular pek verimli değil.
Bende 2 gün önce siparis verdim 19.300'e iptal edip bu miniled'i alsammı diye düşünüyorumDaha 1 hafta önce 21 bin TL'ye Next YE-65GFSG8-QLED almıştım. İade edilip bu alınır mı sizce? Çok fark var mıdır?