🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

valla kanka satışa daha yeni çıkan bir ürünü senin bu kadar kötülemeye çalışman da valla ayrı tuhaflık. Samsung yada TLC ikisinin de çok yeni çıkan hangi ürününde herşeyi teknik olarak çok hakimiz ki 18 dimming zone bulunan ama alınana kadar kimsenin haberi yokken. Senin dediğin TCL C6K 55 inç olanı 48-50 den başlıyor 40 falan atma bari. Adamlara hepsiburadadan sorulmuş cevap alınmış dersin ki bu fiyata olması beni tedirgin ediyor malzeme kalitesinden emin değilim ama alana hayırlı olsun. eyvallah ama bu kadar da samanlıkta iğne aranacak kadar boş eleştri olmaz...
TCL bir ara ucuza satılıyordu ne oldu da Samsung LG kadar pahalı oldu ben onu gömüyorum yd da ki hisense bize gelse şu tcl yüzüne bakan olmaz.

Çünkü biri google tv diğeri smart, çünkü Samsung özelinde extra panelde quantum dot özelliği var ve bunun bileşen özellikleri var. Nextstar bu toplara girmemiş çünkü bunun için extra mühendislik çalışması yapılması lazım yaparsa zaten bu fiyata veremez televizyonu. Düz devam etmiş. Umarım anlaşılmıştır hocam :)
Arkadaşlar ben mi yanlış anladım yoksa google tv ile smart tv nin sözde çok farklı bir şey olacağını mı söylemek istemiş bu arkadaş? Google tv dediğimiz şey zaten smart tv değil midir? Hatta lg yada samsung un smart özelliklerinden daha geniş bir alan sunmuyor mu? (Uygulama uyum sorunları olmuyor google tv de diye biliyorum)

Çünkü biri google tv diğeri smart, çünkü Samsung özelinde extra panelde quantum dot özelliği var ve bunun bileşen özellikleri var. Nextstar bu toplara girmemiş çünkü bunun için extra mühendislik çalışması yapılması lazım yaparsa zaten bu fiyata veremez televizyonu. Düz devam etmiş. Umarım anlaşılmıştır hocam :)
Şimdi şunu sormak istiyorum 18 tane dimming zone olan mı 128 dimming zone olan mı daha fazla güç çekmesi gerekir?

TCL bir ara ucuza satılıyordu ne oldu da Samsung LG kadar pahalı oldu ben onu gömüyorum yd da ki hisense bize gelse şu tcl yüzüne bakan olmaz.

TCL'yi bu kadar çok uçuran Araplar oldu ya. Dubai'deki otellere dayadıkça dayadılar TCL marka televizyonları bu yüzden adamlar tüm Avrupada fiyatları şişirdi extra bizde x2 şişirdi.

ya bu TCL ilk geldiğinde yeni evlenen bir çok arkadaşıma sorana falan önerdim ki xiaominin ilk türkiyeye gelişi gibi fiyatı uygundu ki bende mi6yı trde ilk kullananlardanım ama artık TCL biraz pahalı kaçıyor açık konuşmak gerekirse. yarı fiyatına teknik bakımdan iyi bir televizyon riske edilir bozulursa da 2 sene garantisi var zaten 2 sene sonra miniled teknolojisi ilerler fiyatları düşer yine uyguna bu sefer daha iyi markanın alınır ki daha televizyonun kalitesi ne seviyede bilmiyoruz ki belki de 5-6 sene rahat götürür

bir tane arkadaş incelese de şu tüm tartışmaya bir son verse

TCL'yi bu kadar çok uçuran Araplar oldu ya. Dubai'deki otellere dayadıkça dayadılar TCL marka televizyonları bu yüzden adamlar tüm Avrupada fiyatları şişirdi extra bizde x2 şişirdi.
İşte artık rakip lazım.

Şimdi şunu sormak istiyorum 18 tane dimming zone olan mı 128 dimming zone olan mı daha fazla güç çekmesi gerekir?

Dim zone ile tek bağlantı kurmak yanlış, panelde ki extra özellik yüklendikçe üzerine dim zone kısarsan aynı da tüketiebilir farklıda.

Arkadaşlar ben mi yanlış anladım yoksa google tv ile smart tv nin sözde çok farklı bir şey olacağını mı söylemek istemiş bu arkadaş? Google tv dediğimiz şey zaten smart tv değil midir? Hatta lg yada samsung un smart özelliklerinden daha geniş bir alan sunmuyor mu? (Uygulama uyum sorunları olmuyor google tv de diye biliyorum)

Biri açık yazılım, içerindeki işlemci farklı diğeri kendi kapalı yazılım kendi işlemcisi var Tam tersi uygulamalar stabil Smart TV'de daha iyi çalışır. Google Tv'de istediğin uygulamayı yükleyebilme özelliği var stabil çalışması içerisindeki kullandığı işlemci ve ram'e bağlı uygulama farkı bu.

Hocam bende oled ovecegim bundan sonra. 55 binlik Samsung miniled alana kadar 65e LG oled alırım.
Hala yanlış kıyas yapıyorsunuz. Samsung tabii ki de mükemmel. Kimse onu tartismiyor. 27'ye 9070xt alınır mı diyen için 55'e 5080 al demek gibi bir şey.
Bu tv'yi alacak herkes de bu özelliklere okeydir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada premiumlulara sepette 400 lira kupon var. An itibari ile televizyonun fiyatı 27 bin 295₺.

Dimming zone ile cok da alakalı olmaz bence 18 tane olsa ne 128 tane olsa ne sayı arttıkça pek bir şey değişmeyecek orantılı parlaklık yüzünden..
Yani işin sonunda yine %100 typ parlaklık değeri belirleyecek güç tüketimini

ya bu TCL ilk geldiğinde yeni evlenen bir çok arkadaşıma sorana falan önerdim ki xiaominin ilk türkiyeye gelişi gibi fiyatı uygundu ki bende mi6yı trde ilk kullananlardanım ama artık TCL biraz pahalı kaçıyor açık konuşmak gerekirse. yarı fiyatına teknik bakımdan iyi bir televizyon riske edilir bozulursa da 2 sene garantisi var zaten 2 sene sonra miniled teknolojisi ilerler fiyatları düşer yine uyguna bu sefer daha iyi markanın alınır ki daha televizyonun kalitesi ne seviyede bilmiyoruz ki belki de 5-6 sene rahat götürür
İşte kargo veya kurulum da kötü bir şey olmazsa 5-6 sene rahat götürür 15 yıl önce aldığımız 32 inch samsung tv var yavaştan ben gidiyorum diyor. Bizde tv arayışına girdik ama bütçemiz de fazla el vermiyordu önce ki hafta grundig qled vardı fakat onu yediler bunu görünce daha iyisi yoktur dedim.

Hocam bende oled ovecegim bundan sonra. 55 binlik Samsung miniled alana kadar 65e LG oled alırım.
Hala yanlış kıyas yapıyorsunuz. Samsung tabii ki de mükemmel. Kimse onu tartismiyor. 27'ye 9070xt alınır mı diyen için 55'e 5080 al demek gibi bir şey.
Bu tv'yi alacak herkes de bu özelliklere okeydir.

Diğer arkadaş Samsung özelliğini Epey'den attığı için karşılaştırmalı o yüzden oradan devam ettim hocam. Kişisel tercihim Smart qled , Miniled denemiiş, Google Tv 'yi Miniled de bu yaz denemiş olarak benimde bunlar harici tercihim oled olurdu. Oled'ten şaşmam.

Hocam ekran kartları ile Tv farklı ama. Şöyle açıklayayım Çoğu 65 inç televizyonların verdiği özellik yeterli değil fakat 65inç diye fiyatı artıyor.
Sen 55 inç alırsın özellikleri düşüktür ama daha net görürsün, ben 65 inç alırım özellikleri yüksektir ama sana kıyasla daha kötü görürüm.

Nextstarın burada yaptığı durumda budur. 65inç muaillerinin tüm panel ve extra özelliklerini alsa zaten televizyonu 27k lansmandan yapmaz gider 47k lansmandan yapardı :) 65inç için özellikleri düşük kalmış onun yerine 55 inç özelliklerine göre daha iyi olan aynı fiyat televizyon alırsın daha iyi görüntü elde edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,229
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri