🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Hocam bende oled ovecegim bundan sonra. 55 binlik Samsung miniled alana kadar 65e LG oled alırım.
Hala yanlış kıyas yapıyorsunuz. Samsung tabii ki de mükemmel. Kimse onu tartismiyor. 27'ye 9070xt alınır mı diyen için 55'e 5080 al demek gibi bir şey.
Bu tv'yi alacak herkes de bu özelliklere okeydir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada premiumlulara sepette 400 lira kupon var. An itibari ile televizyonun fiyatı 27 bin 295₺.
Alanlar fark iadesi alacak mı?

Tcl fiyatı yüksek diye kaliteli sanmayın. Türkiyede kaliteli marka algısı yapmak için kazık fiyata satıyor. Yurtdışında kampanyalı satılan 55C6K (420euro) burada 1000euro. Vergi ile açıklanacak bir fark değil. Tcl markasının fiyatlarını baz almayın.

Bu tv nin ederi en fazla bu fiyat zaten.

Tcl fiyatı yüksek diye kaliteli sanmayın. Türkiyede kaliteli marka algısı yapmak için kazık fiyata satıyor. Yurtdışında kampanyalı satılan 55C6K (420euro) burada 1000euro. Vergi ile açıklanacak bir fark değil. Tcl markasının fiyatlarını baz almayın.

Bu tv nin ederi en fazla bu fiyat zaten.
TCL den güzel satış stratejisi zaten 2 Ay önce ki fiyatını biliyorum. Nereden nereye.

Diğer arkadaş Samsung özelliğini Epey'den attığı için karşılaştırmalı o yüzden oradan devam ettim hocam. Kişisel tercihim Smart qled , Miniled denemiiş, Google Tv 'yi Miniled de bu yaz denemiş olarak benimde bunlar harici tercihim oled olurdu. Oled'ten şaşmam.

Hocam ekran kartları ile Tv farklı ama. Şöyle açıklayayım Çoğu 65 inç televizyonların verdiği özellik yeterli değil fakat 65inç diye fiyatı artıyor.
Sen 55 inç alırsın özellikleri düşüktür ama daha net görürsün, ben 65 inç alırım özellikleri yüksektir ama sana kıyasla daha kötü görürüm.

Nextstarın burada yaptığı durumda budur. 65inç muaillerinin tüm panel ve extra özelliklerini alsa zaten televizyonu 27k lansmandan yapmaz gider 47k lansmandan yapardı :) 65inç için özellikleri düşük kalmış onun yerine 55 inç özelliklerine göre daha iyi olan aynı fiyat televizyon alırsın daha iyi görüntü elde edersin.
25-30k ya alacağın QLED TV den kötü olacak hali yok ya bizde bunu demeye çalışıyoruz. QLED yerine MiniLED TV alıyoruz ama 120Hz değil de 60Hz cik.

65inç için özellikleri düşük kalmış onun yerine 55 inç özelliklerine göre daha iyi olan aynı fiyat televizyon alırsın daha iyi görüntü elde edersin.
hocam sorun o zaten yok öyle bir televizyon. bu fiyata 55 inç bundan daha iyi görüntü kalitesi veren bir tv var mı?

TCL den güzel satış stratejisi zaten 2 Ay önce ki fiyatını biliyorum. Nereden nereye.

25-30k ya alacağın QLED TV den kötü olacak hali yok ya bizde bunu demeye çalışıyoruz. QLED yerine MiniLED TV alıyoruz ama 120Hz değil de 60Hz cik.
KTC'nin oled televizyonu var mı?

Son cümleni farkettim zaten bu kadar çabamda bu yüzden ''yüksek beklentiyi üzebilir'' dediğim durumda buydu. qled TV'den daha kötü olma ihtimali var sebebi 65inç de o özellikleri vermesi. deneyince görürsünüz yada deneyenlerden görürsünüz.
am sorun o zaten yok öyle bir televizyon. bu fiyata 55 inç bundan d

Hocam olmadığını nereden biliyorsunuz. Mini Led diye illa çok iyi çıkacak qled den daha iyi olacak diye bir durum söz konusu değil. Kağıt ve teknoloji bakımından evet Mini Led ; qled'e göre daha iyi gözükebilir ama sorun içerisindeki mühendislik.

Aynı telefon piyasası gibi düşün adam Amoled ekran veriyor ama bir çok IPS ekrandan daha kötü. Halbuki Amoled ekranın IPS ekrandan daha iyi olması beklenir. Durum bundan ibaret.

Nextstar özelinde fiyatı ve bandı , sağladığı özellikleri bunu açıkça gösteriyor. 50k ortalama Google TV mini Led adam niye gitsin 27k'ya lansman yapsın. :)

Son cümleni farkettim zaten bu kadar çabamda bu yüzden ''yüksek beklentiyi üzebilir'' dediğim durumda buydu. qled TV'den daha kötü olma ihtimali var sebebi 65inç de o özellikleri vermesi. deneyince görürsünüz yada deneyenlerden görürsünüz.

Hocam olmadığını nereden biliyorsunuz. Mini Led diye illa çok iyi çıkacak qled den daha iyi olacak diye bir durum söz konusu değil. Kağıt ve teknoloji bakımından evet Mini Led ; qled'e göre daha iyi gözükebilir ama sorun içerisindeki mühendislik.

Aynı telefon piyasası gibi düşün adam Amoled ekran veriyor ama bir çok IPS ekrandan daha kötü. Halbuki Amoled ekranın IPS ekrandan daha iyi olması beklenir. Durum bundan ibaret.
QLED TV ler SDR 250-300 nit anca veriyor bu SDR de tipik 400 nit veriyorsa iyi diyebilirim QN85F veya Q7C SDR de 650-750 nit arası veriyor. Çok bir fark yok onlar da 65-70k olan TV ler

QLED TV ler SDR 250-300 nit anca veriyor bu SDR de tipik 400 nit veriyorsa iyi diyebilirim QN85F veya Q7C SDR de 650-750 nit arası veriyor. Çok bir fark yok onlar da 65-70k olan TV ler

Kağıt üzerinde evet mühendisliği inceleyenlerden görürsünüz. qled Tv lerin sınırılı nit vermesinin de mantığı var, Mini led tipik 400nit yerine tipik 800nit veya 1000nit vermesinin de mantığı var

Hepsiburada aynı gün alanlar diyor Amazon olsa verirdi.

Kağıt üzerinde evet mühendisliği inceleyenlerden görürsünüz. qled Tv lerin sınırılı nit vermesinin de mantığı var, Mini led tipik 400nit yerine tipik 800nit veya 1000nit vermesinin de mantığı var
Samsung QN70 QN80 de 800-1000 göremiyor ki.

%100 Sürdürülebilir parlaklık 550 seviyesinde

@Nofear_TR Hocam 35k bütçeye 55 inç tv önerir misiniz. Bu konudaki yazışmalarınızı okudum merak ettim açıkçası. 65 yaşındaki amca gibi düşünün beni tv hakkında bilgim 0. Sadece görüntü ön planda diğer değişkenler çok da önemli değil.

@Nofear_TR Hocam 35k bütçeye 55 inç tv önerir misiniz. Bu konudaki yazışmalarınızı okudum merak ettim açıkçası. 65 yaşındaki amca gibi düşünün beni tv hakkında bilgim 0. Sadece görüntü ön planda diğer değişkenler çok da önemli değil.
55c6ks

KTC'nin oled televizyonu var mı?
Var. https://m.ktc.cn/en/product/592.html

Ktc nin üst seviye miniled tv si https://m.ktc.cn/en/product/329.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912