🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Televizyonu geçtiğimiz Cumartesi günü satın aldım. Bayadır da takip ediyordum açıkçası.

Şu an fiyat olarak rakibi yok. Firma ile de instagram üzerinden bu televizyon için uzun zamandır konuşuyordum. Artık alabilirsiniz dedikleri gibi satın aldım.

1762268904887.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Televizyon ihtiyacım vardı satın aldım, paylaşım için teşekkürler.

Yalnız daha önce hiç televizyon almamıştım, bunların kurulumu nasıl oluyor? Kargoyu servis mi getirip kuruyor? Veya servis kargodan sonra ayrıca gelip mi kuruyor? Benim servisi aramama gerek var mı yoksa onlar kendi kendilerine geliyor mu?

TV geldikten sonra 444 3 666 numarasından kurulum kaydı yapıyosunuz gelip kuruyolar. Duvara astıracaksanız, bunu telefonda söylüyorsunuz yanlarında aparat getiriyorlar fakat ücretli. Ücreti ne kadar bilmiyorum bu bilgiyi alamadım.

1762269088357.webp

Standart teslimat Aras kargo yazıyordu bendede

Hepsijet XXL la geliyor bana. İstanbuldayım.

TV geldikten sonra 444 3 666 numarasından kurulum kaydı yapıyosunuz gelip kuruyolar. Duvara astıracaksanız, bunu telefonda söylüyorsunuz yanlarında aparat getiriyorlar fakat ücretli. Ücreti ne kadar bilmiyorum bu bilgiyi alamadım.
hocam bu duvar aparatını biz alsak daha mı mantıklı acaba kalite ve fiyat açısından? bir de duvar montajında belli bir standart yok sanırsam pazarlık yapabildiğiniz kadar

Yalnız daha önce hiç televizyon almamıştım, bunların kurulumu nasıl oluyor? Kargoyu servis mi getirip kuruyor? Veya servis kargodan sonra ayrıca gelip mi kuruyor? Benim servisi aramama gerek var mı yoksa onlar kendi kendilerine geliyor mu?
Kargo gelecek ürünün üstünde servis nosu yazar kurulum randevusu oluşturur sunuz ve servis gelip kurar

hocam bu duvar aparatını biz alsak daha mı mantıklı acaba kalite ve fiyat açısından? bir de duvar montajında belli bir standart yok sanırsam pazarlık yapabildiğiniz kadar
Siz alın daha ucuza gelir

Televizyonu geçtiğimiz Cumartesi günü satın aldım. Bayadır da takip ediyordum açıkçası.

Şu an fiyat olarak rakibi yok. Firma ile de instagram üzerinden bu televizyon için uzun zamandır konuşuyordum. Artık alabilirsiniz dedikleri gibi satın aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hepsijet XXL la geliyor bana. İstanbuldayım.
Kaç hz biliyor musun acaba

Konuyu sabahtan beri takip ediyorum amazona gelirmiki sizce almalımıyım hemen yorum çekmem için ucuz veriyor olabilirler mi
ona göre evdekilere ısrar edeyim 🙃

Amblight seviyoruz ekstra amblight alayım desem o da 9k olmuş bilemedim philipste iyi pahalı ama

Hocam android box tada aynısı oldu şu an Amazon’un satış fiyatı toptan satışın 200 lira üzerine parekende satıyor. Ürünün tedarik süreciyle alakalı olabilir geçen ay Berlin’de tanıtıldı mini ledler. Stok fazla yoktur diye tahmin ediyorum. Amazon satışa başlarsa zaten stok sorunu olmadığında başlar

Hocam net süre vermem doğru olmaz hatta eğer satışlar iyi giderse belki NeXT pazarlama olarak Amazon’dan ayrılıp kendi bile satışa yönelebilir o yüzden kesin konuşmak istemiyorum
ürün ktc üretimi bu linkteki aynısı değil ama 65inc giriş seviye mini ledlerin toptan fiyatı 400 dolar civarı. yani şu anki fiyat ile 10bin tl kar payı koyulmuş gibi. fiyat daha düşer mi bilemeyiz

Kargo gelecek ürünün üstünde servis nosu yazar kurulum randevusu oluşturur sunuz ve servis gelip kurar

Siz alın daha ucuza gelir
Aktif kullandığım televizyonda duvarda asılı aynı aparata takılır mı acaba

Bı uyuyalım dedik konu nerelere gelmiş :D.
Neyse alan arkadaşlar test ederse ben de Kasım ayı bitmeden alırım gibi.
Bu fiyata rakibi yok.

Televizyonum bugün bozuldu ve konuyu gördüm aldım. Teslimat 10 kasım diyor ama bakalım ne olacak. (Bozulan tv philips 55oled705/12 modeliydi. İzlerken bi anda kapandı kırmız led sürekli yanıp sönüyor açılmıyor ortada kaldık bu gelip kurulana kadar)

Kargo teslim edildikten sonra next&nextstar müşteri hizmetlerini arayıp kurulum için araman lazım.

Aktif kullandığım televizyonda duvarda asılı aynı aparata takılır mı acaba
Kaç inç hocam eskisi

Televizyonum bugün bozuldu ve konuyu gördüm aldım. Teslimat 10 kasım diyor ama bakalım ne olacak. (Bozulan tv philips 55oled705/12 modeliydi. İzlerken bi anda kapandı kırmız led sürekli yanıp sönüyor açılmıyor ortada kaldık bu gelip kurulana kadar)
Elektroniğe ilgim var severim derseniz tv yi açın anakarta gelen lvds kablosunu çıkarın ve fişe takın aynı arıza devam ediyorsa yüksek ihtimal anakart devam etmezse panel arızası

Konuyu sabahtan beri takip ediyorum amazona gelirmiki sizce almalımıyım hemen yorum çekmem için ucuz veriyor olabilirler mi
ona göre evdekilere ısrar edeyim 🙃

Amblight seviyoruz ekstra amblight alayım desem o da 9k olmuş bilemedim philipste iyi pahalı ama
Amazona yakında gelir, ambilight bir tık boş ya görsel olarak güzel ama film izlersen odağını dağıtıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,995
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri