tahabuyuktas
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Televizyonu geçtiğimiz Cumartesi günü satın aldım. Bayadır da takip ediyordum açıkçası.
Şu an fiyat olarak rakibi yok. Firma ile de instagram üzerinden bu televizyon için uzun zamandır konuşuyordum. Artık alabilirsiniz dedikleri gibi satın aldım.
TV geldikten sonra 444 3 666 numarasından kurulum kaydı yapıyosunuz gelip kuruyolar. Duvara astıracaksanız, bunu telefonda söylüyorsunuz yanlarında aparat getiriyorlar fakat ücretli. Ücreti ne kadar bilmiyorum bu bilgiyi alamadım.
Hepsijet XXL la geliyor bana. İstanbuldayım.
Şu an fiyat olarak rakibi yok. Firma ile de instagram üzerinden bu televizyon için uzun zamandır konuşuyordum. Artık alabilirsiniz dedikleri gibi satın aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Televizyon ihtiyacım vardı satın aldım, paylaşım için teşekkürler.
Yalnız daha önce hiç televizyon almamıştım, bunların kurulumu nasıl oluyor? Kargoyu servis mi getirip kuruyor? Veya servis kargodan sonra ayrıca gelip mi kuruyor? Benim servisi aramama gerek var mı yoksa onlar kendi kendilerine geliyor mu?
TV geldikten sonra 444 3 666 numarasından kurulum kaydı yapıyosunuz gelip kuruyolar. Duvara astıracaksanız, bunu telefonda söylüyorsunuz yanlarında aparat getiriyorlar fakat ücretli. Ücreti ne kadar bilmiyorum bu bilgiyi alamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Standart teslimat Aras kargo yazıyordu bendede
Hepsijet XXL la geliyor bana. İstanbuldayım.