Blacksailsjack
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
kullananlar memnun mu? oled vs miniled kıyaslama yaparsanız nasıl bu?
Bir OLED olamaz asla ama normal bir LED, QLED TV'den bariz daha üstün.kullananlar memnun mu? oled vs miniled kıyaslama yaparsanız nasıl bu?
süreç ne olduServis geldi kurulum için ekran kırık çıktı
Benimde sol üstten kırık geldi bugün. Amazonla iade veya değişim için görüşüyorum. Kutulamayı daha sağlam yapmaları lazımdı ekran kısmını özellikle daha korunaklı yapmaları lazımdı ekran direk kartonun altında boşta kalıyor üzerinde bir köpük vs koruma yok ve dikkatsiz kargocular sağolsun uğraşıyoruz şimdiServis geldi kurulum için ekran kırık çıktı
iade mi ettinhareketli sahnelerde başım beynim ağrıdı. 60 HZ tv alırsan böyle olur. paraya kıyıp LG OLED almak şart oldu.
Hocam bunun Hz ile yada tv markası ile çok alakası yok izleme mesafeniz çok yakınsa yapar. Tv kanallarının hepsi 24 hz verir filmler de aynı şekilde yani ister 60 ister ister 120 isterseniz 200 hz olsun tv alacağınız hareketi değiştirmez.hareketli sahnelerde başım beynim ağrıdı. 60 HZ tv alırsan böyle olur. paraya kıyıp LG OLED almak şart oldu.
evet hem 65'i hemde 55 modeliniz bizzat deneyimlemiş biri olarak bir daha asla almam. tamam o fiyata renkler falan güzel bir şey demiyorum ama ben bu tv'de hızlı aksiyon filmi veya maçları adam akıllı izlemiyceksem izlerken gözlerim ağrırsa ne anladım bu işten. siz siz olun parayı kıyın borca girin adam akıllı 120 HZ kaliteli bir tv alın. millet döt kadar telefona 100 bin'den fazla para veriyor. benim'de zevkim film izlemek maç izlemek diyorsan para kıyın.iade mi ettin
evlat ben 35 yaşındayım sayısız SONY Samsung LG markaların en tepe modellerini kullandım. Bana HZ olayını öğretme. Restore edilmiş 1080p 4K olan yeşilçam filmlerinde bile HZ olayı bariz belli olur. En basitinden kamerayı sağdan sola hızlı çevirmede bile 100 HZ etkisi bambaşkadır. Hemen o gözler anlar onu akıcılığını. Bu fakir cümlelerini 60 HZ kullananlara motive etmek için kullan sen.Hocam bunun Hz ile yada tv markası ile çok alakası yok izleme mesafeniz çok yakınsa yapar. Tv kanallarının hepsi 24 hz verir filmler de aynı şekilde yani ister 60 ister ister 120 isterseniz 200 hz olsun tv alacağınız hareketi değiştirmez.
Bu uslup ile siz ancak 12 yaşında olabilirsiniz. Keyifli forumlarevet hem 65'i hemde 55 modeliniz bizzat deneyimlemiş biri olarak bir daha asla almam. tamam o fiyata renkler falan güzel bir şey demiyorum ama ben bu tv'de hızlı aksiyon filmi veya maçları adam akıllı izlemiyceksem izlerken gözlerim ağrırsa ne anladım bu işten. siz siz olun parayı kıyın borca girin adam akıllı 120 HZ kaliteli bir tv alın. millet döt kadar telefona 100 bin'den fazla para veriyor. benim'de zevkim film izlemek maç izlemek diyorsan para kıyın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evlat ben 35 yaşındayım sayısız SONY Samsung LG markaların en tepe modellerini kullandım. Bana HZ olayını öğretme. Restore edilmiş 1080p 4K olan yeşilçam filmlerinde bile HZ olayı bariz belli olur. En basitinden kamerayı sağdan sola hızlı çevirmede bile 100 HZ etkisi bambaşkadır. Hemen o gözler anlar onu akıcılığını. Bu fakir cümlelerini 60 HZ kullananlara motive etmek için kullan sen.
hareketli sahnelerde başım beynim ağrıdı. 60 HZ tv alırsan böyle olur. paraya kıyıp LG OLED almak şart oldu.
O olay hz ile alakalı değil yukarıdaki arkadaşın dediği doğru istersen tv 500hz olsun. Samsung, LG, TCL gibi markaların Tvlerinde hareket yumuşatma vs gibi özellikler olduğundan 24fps görüntüyü 60fps gibi gösteriyorlar bu da daha akıcı görüntü veriyor. Nexstar tv iyi de işte miniled ekran yapınca olay bitmiyor tv'nin işlemci ve diğer özellikleri de iyi olmalı.evet hem 65'i hemde 55 modeliniz bizzat deneyimlemiş biri olarak bir daha asla almam. tamam o fiyata renkler falan güzel bir şey demiyorum ama ben bu tv'de hızlı aksiyon filmi veya maçları adam akıllı izlemiyceksem izlerken gözlerim ağrırsa ne anladım bu işten. siz siz olun parayı kıyın borca girin adam akıllı 120 HZ kaliteli bir tv alın. millet döt kadar telefona 100 bin'den fazla para veriyor. benim'de zevkim film izlemek maç izlemek diyorsan para kıyın.
evlat ben 35 yaşındayım sayısız SONY Samsung LG markaların en tepe modellerini kullandım. Bana HZ olayını öğretme. Restore edilmiş 1080p 4K olan yeşilçam filmlerinde bile HZ olayı bariz belli olur. En basitinden kamerayı sağdan sola hızlı çevirmede bile 100 HZ etkisi bambaşkadır. Hemen o gözler anlar onu akıcılığını. Bu fakir cümlelerini 60 HZ kullananlara motive etmek için kullan sen.
Madem fakir değilsin yürü git 100k ver TV'ye ne diye 19500 TL'lik TV'yle ugrasıyon g oğlanı. Laflara bak. Sana baştan aşağı sövmek lazım ama boşuna günaha girmeye gerek yokevet hem 65'i hemde 55 modeliniz bizzat deneyimlemiş biri olarak bir daha asla almam. tamam o fiyata renkler falan güzel bir şey demiyorum ama ben bu tv'de hızlı aksiyon filmi veya maçları adam akıllı izlemiyceksem izlerken gözlerim ağrırsa ne anladım bu işten. siz siz olun parayı kıyın borca girin adam akıllı 120 HZ kaliteli bir tv alın. millet döt kadar telefona 100 bin'den fazla para veriyor. benim'de zevkim film izlemek maç izlemek diyorsan para kıyın.
Üslubunuz çok yanlış. Bildiğinizi sandığınız ama bilmediğiniz bir konu kameranın sağdan sola çevrilmesindeki takılma atlayarak ilerleme hz ile ilgili değildir. Alakası yoktur. Diğer markalar bunu hafifletmek için çeşitli teknolojiler kullanır fakat başka yeri bozar.evet hem 65'i hemde 55 modeliniz bizzat deneyimlemiş biri olarak bir daha asla almam. tamam o fiyata renkler falan güzel bir şey demiyorum ama ben bu tv'de hızlı aksiyon filmi veya maçları adam akıllı izlemiyceksem izlerken gözlerim ağrırsa ne anladım bu işten. siz siz olun parayı kıyın borca girin adam akıllı 120 HZ kaliteli bir tv alın. millet döt kadar telefona 100 bin'den fazla para veriyor. benim'de zevkim film izlemek maç izlemek diyorsan para kıyın.