❌İndirim Bitti! Nike Pegasus Trail 3 1329,99 TL

Rahatlık olarak nasil acaba ya? 7 yıldır nike giyiyorum ama asics, sketchers, under armor gibi markaları denemek istiyorum.
Under amor rahat değil ama acsis,skechers filen cok rahat. Rebook ama nadir sayılı cok zor bulunan modeleri rahat gerisi cok rahatsız. Nike hem kaliteli hem tasarım iyi hemde rahat ben seviyorum. Özellikle pegasus zoom serisi. 38-39-40.

Sitede aratınca çıkmıyor google'dan yönlendiriyor.

Bu fiyata bu kalitede ayakkabı bulamazsınız. Renk olarak başka seçenek yok ne yazık ki.

Paylaşılan model için denildiği gibi 1 numara büyük beden sipariş geçmenizi tavsiye ediyorum 4 ay kadar önce Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Road Running Erkek Spor Ayakkabı 42 numara sipraiş verdim Barçın.com üzerinden ancak ayağıma bile girmedi bu yüzden iade edip 43 numara sipariş ettim ve biraz burun kısmın da boşluk olsa da rahat bir şekil de oldu size tavsiyem Nıke ürünlerin de internet üzerinden alışverişlerde kullanıcı yorumlarına ve incelemelerine dikkat etmeniz 42 numara aldığım Nike Air Winflo 9 Shield
ayakkabı tam oldu mesela biraz o anki ayak yapınız ve ayakkabı kalıbı çok önemli

Ekler

• nıke.PNG
    nıke.PNG
    129.1 KB · Hit: 150
1687010985389.png
Aldım.

Rahatlık olarak nasıldır skechers kullanıyorum ona göre aynı mıdır daha mı iyidir fiyatı iyi çünkü

Geçerli Aga Alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki Tane Kaptım Bende
J22 de benimde aklım kaldı tam beden mi aldın bro

Paylaşılan model için denildiği gibi 1 numara büyük beden sipariş geçmenizi tavsiye ediyorum 4 ay kadar önce Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Road Running Erkek Spor Ayakkabı 42 numara sipraiş verdim Barçın.com üzerinden ancak ayağıma bile girmedi bu yüzden iade edip 43 numara sipariş ettim ve biraz burun kısmın da boşluk olsa da rahat bir şekil de oldu size tavsiyem Nıke ürünlerin de internet üzerinden alışverişlerde kullanıcı yorumlarına ve incelemelerine dikkat etmeniz 42 numara aldığım Nike Air Winflo 9 Shield
ayakkabı tam oldu mesela biraz o anki ayak yapınız ve ayakkabı kalıbı çok önemli
Usta bu yorumdaki j22 yorumlarında göremedim tam bedenmi alsak kararsız kaldım

indirimler efsane

Sitede aratınca çıkmıyor google'dan yönlendiriyor.

Bu fiyata bu kalitede ayakkabı bulamazsınız. Renk olarak başka seçenek yok ne yazık ki.

Tam alacaktım yağmurlu yerde yaşıyorsanuz uzun durun diyor.

Yani arazi tipi diyorsun ıslak taşı görünce paten yapıyor ayakkabı.

Tam alacaktım yağmurlu yerde yaşıyorsanuz uzun durun diyor.

Yani arazi tipi diyorsun ıslak taşı görünce paten yapıyor ayakkabı.
Dişli ayakkabıların hepsi öyle hocam diş olduğu için yüzey teması azalıyor.

Hiçbir dişli ayakkabı sert ve düz zeminde iyi tutuş sağlamaz.

Dişli ayakkabıların hepsi öyle hocam diş olduğu için yüzey teması azalıyor.

Hiçbir dişli ayakkabı sert ve düz zeminde iyi tutuş sağlamaz.
Bu fiyatlarda tutunan başka var mı hocam? Sitesine aratınca hiç model çıkmıyor. En ucuz ayakkabı 2k falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,117
Üyeler
187,291
Son üye
onurcv05
Geri