❌İndirim Bitti! Nike Pegasus Trail 3 1329,99 TL

Bu arada yeni bir site keşfettim. Nike'ın arama motorunda çıkmayan trials 3 gibi ayakkabıların fiyatlarını kıyaslıyor.

Benim ayakkabılar geldi.

Sipariş tarihi 11 Haziran geliş tarihi 19 haziran. Kolay gelsin ile teslim edildi.

1 çift daha mı alsam diye düşünüyorum. :D

Benim ayakkabılar geldi.

Sipariş tarihi 11 Haziran geliş tarihi 19 haziran. Kolay gelsin ile teslim edildi.

1 çift daha mı alsam diye düşünüyorum. :D
Bedeni nasıl yaptınız hocam bir de merak ettim üretim Çin mi yoksa başka ülke mi ayrıca bir kaç fotoğraf paylaşır mısınız ?

4 gün oldu daha kargoya bile verilmedi benimki :D

Bedeni nasıl yaptınız hocam bir de merak ettim üretim Çin mi yoksa başka ülke mi ayrıca bir kaç fotoğraf paylaşır mısınız ?
Made in Vietnam.

Ayakkabı klasik Nike kalıbı ben bir fark görmedim yıllardır Nike giyiyorum aynı numaramı aldım. Salomon'da da Nike ile aynı numarayı giyiyorum.

Bu fiyatlarda tutunan başka var mı hocam? Sitesine aratınca hiç model çıkmıyor. En ucuz ayakkabı 2k falan.
Pegasus zoom modelere bakın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Made in Vietnam.

Ayakkabı klasik Nike kalıbı ben bir fark görmedim yıllardır Nike giyiyorum aynı numaramı aldım. Salomon'da da Nike ile aynı numarayı giyiyorum.
Rebook aldım viyana üretimli dikiş hataları dolu ve rahatsız etmişti. İthal ürün olmasına rağmen bunu beklemezdim. Çin üretimli nike olmas ılazım o bile daha kaliteli sorunsuz kusursuz.

Benim siparişte kargo ücreti falan çıkmasın diye 2 ayakkabı vardı. Birini iptal etmişler. Kargo ödemesi vs çıkar mı acaba

Dün sahibinden de ayakkabıları 1800₺ den koymuştu birisi ilana 2 çift numara ne insanlar var

Geri