Ninjutso Sora Wireless Mouse alınır mı ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
106

Ninjutso dünya çapındaki reviewları gayet iyi tercih edilen mouselardandır. Alıpta memnun olmayan azdır. Ben iyi bir mouse olarak biliyorum. Elinize uygun olacağını düşünüyorsanız ve tasarımını seviyorsanız alabilirsiniz.

Ninjutso dünya çapındaki reviewları gayet iyi tercih edilen mouselardandır. Alıpta memnun olmayan azdır. Ben iyi bir mouse olarak biliyorum. Elinize uygun olacağını düşünüyorsanız ve tasarımını seviyorsanız alabilirsiniz.
asus rog strix gladıus 3 wireless hakkında bilginiz var mı ?

Asus rog strix Gladius 3 wireless Nvidia reflex desteklemektedir. Monitörünüz ve ekipmanlarınızı Nvidia reflex ile donatırsanız fps oyunlarında ciddi bir avantaj sağlarsınız.Hemde özel anahtarlara da sahip bir mousedur. Üst segment mouselardır. Bunlar kolay kolay sizi üzmez.

kesinlikle alınır elinize hangisinin uyacağını seçip alın aşağıya bıraktıklarımdan seçebilirsiniz
-lamzu atlantis
-ninjutso sora
-ninjutso katana
-pulsar x2

Asus rog strix Gladius 3 wireless Nvidia reflex desteklemektedir. Monitörünüz ve ekipmanlarınızı Nvidia reflex ile donatırsanız fps oyunlarında ciddi bir avantaj sağlarsınız.Hemde özel anahtarlara da sahip bir mousedur. Üst segment mouselardır. Bunlar kolay kolay sizi üzmez.
monitorum bu asus rog strix xg249cm

monitorum bu asus rog strix xg249cm
bunu öneririm fiyatı da uygun

Mouse ürünlerinde iade politikası:

Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez.

Burda böyle yazmışlar. Böyle bir şey mümkün mü?

Güzel bir mouse Ağırlığıda çok az sensörüde en son çıkmış pixart sensör 3395

Güzel bir mouse Ağırlığıda çok az sensörüde en son çıkmış pixart sensör 3395
hocam bir taneden beyaz oyuncu klavyesi önerirmisin takım olsunlar 2bin tl max

Nvidia reflex var diye biliyorum gerçekten muhteşem bir monitör Nvidia ekran kartınız varsa araştırıp almanızı öneririm Nvidia reflex desteklemeleri sizin için çok iyi olur.
Ekran kartım gigabyte rtx 2060 super 8 gb
Post automatically merged:

Nvidia reflex var diye biliyorum gerçekten muhteşem bir monitör Nvidia ekran kartınız varsa araştırıp almanızı öneririm Nvidia reflex desteklemeleri sizin için çok iyi olur.
Monitoru baya araştırarak aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,230
Üyeler
190,877
Son üye
muratkaanates
Geri