Nitro+ 9070XT MONTAJI NASIL?

Reaksiyon skoru
130
Arkadaşlar merhaba 9070xt nitro aldım fakat 3 tane girişi var bunları nereye bağlıcam ve ekran kartı testini nasıl yaparım

3 giris derken ? Bir güç girişi var bir de ledi var .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayni karti bende aldım. Coilwhine var . Oyle kullanıcam. Sende de çıkabilir. Furmark testinde belli olmuyor. Oyunlarda belli oluyor

Ayni karti bende aldım. Coilwhine var . Oyle kullanıcam. Sende de çıkabilir. Furmark testinde belli olmuyor. Oyunlarda belli oluyor
Girişi takıyosun ya o girin çıkışında 3 kablo var

Furmark indrip test mi etmek gerekiyor

Girişi takıyosun ya o girin çıkışında 3 kablo var

Furmark indrip test mi etmek gerekiyor
Kutudan çıkan kabloyu diyorsun . O kullanilan gücü dağıtmak icin yapılmış. Bir ucunu ekran kartına diğerleri psu .
Furmark testi yap tabi 15 dk en aşağı. Oyunlarda da dene . Ne kadar fps alıyorsun diye

Kutudan çıkan kabloyu diyorsun . O kullanilan gücü dağıtmak icin yapılmış. Bir ucunu ekran kartına diğerleri psu .
Furmark testi yap tabi 15 dk en aşağı. Oyunlarda da dene . Ne kadar fps alıyorsun diye
benim powersuplyda 12w girişi var gücü dağıtmadan direk 12w yapsam nasıl olur

benim powersuplyda 12w girişi var gücü dağıtmadan direk 12w yapsam nasıl olur
Senin PSU da 12vhpwr varsa o çoğaltıcıyı kullanmana gerek yok, direk PSU kablosuyla bağla. O 3.0 ya da 3.1 olmayan PSU lar için. Sonra da Furmark 2 indir onda test edersin

Senin PSU da 12vhpwr varsa o çoğaltıcıyı kullanmana gerek yok, direk PSU kablosuyla bağla. O 3.0 ya da 3.1 olmayan PSU lar için. Sonra da Furmark 2 indir onda test edersin
Nzxt 1000 gold benim psu.ama dağıtıcıyı takmadan tekte o kabloyla bağlarsam yanmaz demi ekran kartı 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri