Girişi takıyosun ya o girin çıkışında 3 kablo var3 giris derken ? Bir güç girişi var bir de ledi var .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayni karti bende aldım. Coilwhine var . Oyle kullanıcam. Sende de çıkabilir. Furmark testinde belli olmuyor. Oyunlarda belli oluyor
Furmark indrip test mi etmek gerekiyor3 giris derken ? Bir güç girişi var bir de ledi var .
Ayni karti bende aldım. Coilwhine var . Oyle kullanıcam. Sende de çıkabilir. Furmark testinde belli olmuyor. Oyunlarda belli oluyor
Kutudan çıkan kabloyu diyorsun . O kullanilan gücü dağıtmak icin yapılmış. Bir ucunu ekran kartına diğerleri psu .Girişi takıyosun ya o girin çıkışında 3 kablo var
Furmark indrip test mi etmek gerekiyor
benim powersuplyda 12w girişi var gücü dağıtmadan direk 12w yapsam nasıl olurKutudan çıkan kabloyu diyorsun . O kullanilan gücü dağıtmak icin yapılmış. Bir ucunu ekran kartına diğerleri psu .
Furmark testi yap tabi 15 dk en aşağı. Oyunlarda da dene . Ne kadar fps alıyorsun diye
Senin PSU da 12vhpwr varsa o çoğaltıcıyı kullanmana gerek yok, direk PSU kablosuyla bağla. O 3.0 ya da 3.1 olmayan PSU lar için. Sonra da Furmark 2 indir onda test edersinbenim powersuplyda 12w girişi var gücü dağıtmadan direk 12w yapsam nasıl olur
Nzxt 1000 gold benim psu.ama dağıtıcıyı takmadan tekte o kabloyla bağlarsam yanmaz demi ekran kartıSenin PSU da 12vhpwr varsa o çoğaltıcıyı kullanmana gerek yok, direk PSU kablosuyla bağla. O 3.0 ya da 3.1 olmayan PSU lar için. Sonra da Furmark 2 indir onda test edersin
Yanmaz hayır sadece tam oturttuğundan emin ol, sonuna kadar it. Zaten bu kablolar o kartlar için çıkarıldı.Nzxt 1000 gold benim psu.ama dağıtıcıyı takmadan tekte o kabloyla bağlarsam yanmaz demi ekran kartı![]()
yanar kardeşim sakın kullanma!!!!!!Nzxt 1000 gold benim psu.ama dağıtıcıyı takmadan tekte o kabloyla bağlarsam yanmaz demi ekran kartı![]()