9070XT Hangi Model Almalıyım

Nitro+ bulunursa 30-35 civarı tavsiye ederim temiz ise
hocam 31 32 ye bulunuyor temiz sizce alınır mı? imzada kullanıyorsunuz diye görüyorum soğutma performansı nasıl
Post automatically merged:

1 sene kullanmış satıcı.
Pazarlığını vs yaptım elden alcam
37 binede bir tane var bence oda alınabilir pazarlık yapılırsa 35 e iner

hocam 31 32 ye bulunuyor temiz sizce alınır mı? imzada kullanıyorsunuz diye görüyorum soğutma performansı nasıl

37 binede bir tane var bence oda alınabilir pazarlık yapılırsa 35 e iner
çok memnunum en tatmin edici model sanırım Nitro+ şerit rgb olması harika bir hava katmış

çok memnunum en tatmin edici model sanırım Nitro+ şerit rgb olması harika bir hava katmış
mercury bulursanızda tavsiye ederim fahiş fiyatlara uçmadan önce aklımda 2 model vardı benim 0 alırsam diye Nitro+ yada mercury taichi de iyidir Nitro denk geldi 31 e aldım 1.5 seneden fazla garantisi var 0dan farksız şekilde aldım çocuğun birinden :D

sıfırı çok pahalı ikinci elden bunumu almak daha mantıklı yoksa xfx swift gaming edition u mu alayım aralarında çok fark yoksa ben xfx alayım hem sıfır hem 2 3 yıl garantili hem sff değil adıma faturalı sizce hangisi

forumda herkes benim sarı site ilanıma bakıyor galiba :D xfx white benim

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
  • Beğen
Sistemin beyazsa neden Sapphire Pure modelini düşünmüyorsun? Sapphire en tepe modelinden en giriş modeline kadar hepsi aşırı serin ve sessiz çalışıyor. AMD nin EVGA'sı diye boşuna demiyorlar. Aorus dediğiniz karttan daha iyi soğutmaya sahipler. Aorus evet görüntü olarak çok şık ama arkadaşın sistemi de beyazmış. Beyaz olarak zaten alınacak 2 3 model var. Ben olsam 0 Pure modelini alırdım bi ufak indirim bekleyip.

• Beğen
çok tedirgin olarak aldım 9070 Nitro+ aşırı memnunum üstelik UV yapmaya karar verdim 1 haftadır UV ile kullanıyorum. Crimson desert oyununda %100 kullanımda 49-51 derecelerde kart 1100rpm'de fanlar çıt sesi bile yok gerçekten çok şaşırttı beni.

mercury bulursanızda tavsiye ederim fahiş fiyatlara uçmadan önce aklımda 2 model vardı benim 0 alırsam diye Nitro+ yada mercury taichi de iyidir Nitro denk geldi 31 e aldım 1.5 seneden fazla garantisi var 0dan farksız şekilde aldım çocuğun birinden :D
ya valla taksit yok diye çekiniyorum birde sarı sitedeki arkadaşlara çok güvenemiyorum temiz kullanırım diyor fps oynuyorum diyor gidip aaa 4k ultra da oynuyor

ya valla taksit yok diye çekiniyorum birde sarı sitedeki arkadaşlara çok güvenemiyorum temiz kullanırım diyor fps oynuyorum diyor gidip aaa 4k ultra da oynuyor
benim aldığım ekran kartı uzay montaj :D r5 1600 af b450mk 60 hz monitör darboğazın kralını yaşıyor ekran kartı yorulmanın tozun pisliğin yüzünü görmemiş sanki daha dün kutudan çıkmış gibi denk geldi çöktüm direk :D

ama kutusu biraz yıpranmıştı naptıysa çocuk kutuya işkence etmiş herhalde

benim aldığım ekran kartı uzay montaj :D r5 1600 af b450mk 60 hz monitör darboğazın kralını yaşıyor ekran kartı yorulmanın tozun pisliğin yüzünü görmemiş sanki daha gün kutudan çıkmış gibi denk geldi çöktüm direk :D
peki swift kötümüdür yoksa pulse mi alayım birde mercury bulamadım

benim aldığım ekran kartı uzay montaj :D r5 1600 af b450mk 60 hz monitör darboğazın kralını yaşıyor ekran kartı yorulmanın tozun pisliğin yüzünü görmemiş sanki daha dün kutudan çıkmış gibi denk geldi çöktüm direk :D

ama kutusu biraz yıpranmıştı naptıysa çocuk kutuya işkence etmiş herhalde
şükret kartı iyiye almışsın yazık acıyorum böylelerine darboğaz ne olduğunu bilmeden 35 k veriyor sonra bakıyor yaramıyor piyasasını bilmeden ölü fiyata satıyor ama yinede hayırlı olsun

bak pulse olarak ben geçen sene 7900xtx aldım kullandım güzeldi bir tık sıcaktı ama güzeldi yani 2k fpsleri gördüm valorantta 900fps üzeri oynuyordum oyunu geçen sene değişmeden önce swift olarak ben %20 vatan indirimlerinde sonradan denk geldiğim için stoklar bitmişti kelepir kalan elde xfx swft 3 fanlı 9060xt 16 gb oc denk getirdim oda güzeldi ısınmıyordu kart

şükret kartı iyiye almışsın yazık acıyorum böylelerine darboğaz ne olduğunu bilmeden 35 k veriyor sonra bakıyor yaramıyor piyasasını bilmeden ölü fiyata satıyor ama yinede hayırlı olsun
ben öldürdüm fiyatı aslında almayacaktım dedim o kadar söz verdim çocuk bekledi beni 2 aya yakın :D başkasına gitmesin dedim 32 dedi dedim 31 var harbiden de o gün 31 vardı :D tamam dedi :D

ilk defa imzamdaki sistemi parçaları vs nakit topladım normalde k.k ile taksitli vs alırım

bak pulse olarak ben geçen sene 7900xtx aldım kullandım güzeldi bir tık sıcaktı ama güzeldi yani 2k fpsleri gördüm valorantta 900fps üzeri oynuyordum oyunu geçen sene değişmeden önce swift olarak ben %20 vatan indirimlerinde sonradan denk geldiğim için stoklar bitmişti kelepir kalan elde xfx swft 3 fanlı 9060xt 16 gb oc denk getirdim oda güzeldi ısınmıyordu kart

ben öldürdüm fiyatı aslında almayacaktım dedim o kadar söz verdim çocuk bekledi beni 2 aya yakın :D başkasına gitmesin dedim 32 dedi dedim 31 var harbiden de o gün 31 vardı :D tamam dedi :D

ilk defa imzamdaki sistemi parçaları vs nakit topladım normalde k.k ile taksitli vs alırım
hayırlı olsunbendede 77800x3d gigabyte x870 x gaming wifi 7 4060 ti16gb kioxia gen 5 1 tb modeli tam hatırlamıyorum patriot viper 16gb msı a850 psu lianli o11 dynamic mini v2 kasa corsair 240 mm sıvı soğutma var modelini tam hatırlamıyorum tek eksiğim ekran kartı

o zaman swift alıyorum daha iyi dediğin için kroniği falan varmıdır duydunmu hiç bir modelde yanmıştı sanki kablosu

Geri