Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou F80 1349 TL - H100 1499 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
49 inc ne kullannıyorsunuz hocam merak ettim, 43 inc samsung monitorum var tv olarak kullanıyorum. ayrıca 49 inc için kolu cok efektif kullanamayabilirsiniz gibi. ancak amacınız sadece masayı bosaltmak ise eger sınırın altındaysa denenebilir.
Bu model var elimde türkiyede akakçede ve epeyde baktım 49 inc yazan kol yok. Yurt dışında videolarda bu monitöre kol takan çok kişi gördüm mejvur denicez herhalde.

CptSpork

80+ Bronze
Ekran Ağırlığı 8.8 kg 49 inc monitör çok alasım var güvenemiyorum
North Bayou'nun G Serisi monitör kollarından bulabilirseniz onlar anca taşır. G40 G45 G50 G60 gibi değişik modeller var. Yani 40 45 inç monitörler için de ürünleri var ama tam bilmiyorum hangi model olduğunu. Bulmanız zor olabilir biraz.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
TAHA KOÇAK

CptSpork

80+ Bronze

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Ömer Murat KARACA
Hayırlı olsun, duvar beyazsa beyazda güzel gider. Monitör siyah duvar gri olduğu için siyah aldım ben.
KYK'dayız duvar sütlü kahve, masa açık kahve, monitör siyah 🤣 ama arkadaş beyaz olsun dedi eyvAllah dedik bende siyahı var beyazı canlı olarak ilk kez göreceğiz xD

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Sadettin Y
Bu model var elimde türkiyede akakçede ve epeyde baktım 49 inc yazan kol yok. Yurt dışında videolarda bu monitöre kol takan çok kişi gördüm mejvur denicez herhalde.
hocam kazasız belasız kullaınınn guzel monitore benziyor umarım uyumlu bir kol bulabilirsiniz

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam ben de çift monitör kullanıyorum okuduğum kadarıyla iki tane F80 veya H100 yani 2 tane tekli kol almak, çiftli almaya göre çok daha iyi diyorlar. 1 tane F80 almıştım şuan bu indirimle 2.'sini aldım.
katılıyorum, 2'li kol olunca monitörlerin hareketi kısıtlanıyor biraz. Ayrı ayrı olması daha iyi. hem yük dağılımı da olur ayrı ayrı olursa, masanın aynı noktasına 2 monitör birden yüklemek özellikle sunta masalar için sakat iş bence

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Aslında trendyol dan vs indirim kuponu denk gelince daha da düşüyor geçenlerde 1100 falan geliyordu tabi onlar anlık indirim kuponlari
Mesaj otomatik birleştirildi:

KYK'dayız duvar sütlü kahve, masa açık kahve, monitör siyah 🤣 ama arkadaş beyaz olsun dedi eyvAllah dedik bende siyahı var beyazı canlı olarak ilk kez göreceğiz xD
F80 in beyazi varmi varsa link atabilirmisin sana zahmet

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Mert ash
Güzel stand neredeyse 1 yıldır aynı fiyatta hatta şuan daha düşük kol düşünenler için kesinlikle alınabilecek modellerden ve fiyatı da iyi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Masaya değil de duvara sabitlenebilir mi? Köşeye koyup televizyonu (küçük boyutlu) duvarın kenarları arasında yön değiştirmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,677
Üyeler
169,599
Son üye
emirrys