North bayou f80 Vs h100 hangisini alınmalı?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,313
Sizce hangisi alınmalı benim için şık durması ve fazla belli olmaması lazım monitör arkasında kalması lazım performans olaraktan açı kalite vb. İkiside aynı diye biliyorum.

F80 kullanıyorum tavsiye ederim. H100 tam bir cingan kasa h100 gibi duruyor. F80'in görünümü daha güzel, ayarlama açısı da gayet yeterli.

F80 kullanıyorum tavsiye ederim.
Hocam monitör normal pozisyonda iken arkada belki oluyormu kok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında mat siyah ve zarif durması lazım benim için hangisi alınmalı

bende f80 var onu kullanıyorum. H100 nasıl olur bilemedim valla ama videosuna baktığımda uzatma vb konusunda f80 daha iyi gibime geldi.

Son düzenleme:
H100 hareket kabiliyeti açısından daha iyi bence açıkçası h100 alırdım tabi maddi durum var bide

H100 hareket kabiliyeti açısından daha iyi bence açıkçası h100 alırdım tabi maddi durum var bide
Hocam aradaki 150tl çok şükür bana dokunmuyor masa 160x60 genişlikte, en az hangisi sallanır acaba?

Hocam aradaki 150tl çok şükür bana dokunmuyor masa 160x60 genişlikte, en az hangisi sallanır acaba?
Yani deneyen vardır illa bu popüler bi videosu vardı f80 nin o sallanıyordu lakin masanız sallamıyorum böyle şeyler çokta sallanmaz

2 monitörü üst üste koymayacaksan h100 gereksiz. Hatta tek monitör için asla iyi değil ben de haftalarca bunu düşündüm en son 2 tane f80 almaya karar verdim.

H100 al

Üstelik h100 e tek monitör takınca zamanla eğiliyor o direk. Kötü duruyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hareket kabiliyeti açısından h100 daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,898
Üyeler
183,917
Son üye
Nergis
Geri