2600 e almıştım amazondan satışa çıktığı gibi iade etmedim ama kullanmıyorum o seviye 800 900 TL lik kulaklıkların bassi daha iyiDeneyimleyeceğim gelince kötüyse iadeye gider en kötü
2600 e almıştım amazondan satışa çıktığı gibi iade etmedim ama kullanmıyorum o seviye 800 900 TL lik kulaklıkların bassi daha iyiDeneyimleyeceğim gelince kötüyse iadeye gider en kötü
Rtingste aşırı bass rahatsız ettiği dalan söylenmiş benim Steel series 5p alırkende oraya bakmıştım xoğu dedikleri doğruyu ama gelince bakmak görmek gerek. Belki ekstra app ayarıyla bass potansiyeli çıkıyordur2600 e almıştım amazondan satışa çıktığı gibi iade etmedim ama kullanmıyorum o seviye 800 900 TL lik kulaklıkların bassi daha iyi
Yok denedim o fiyata o bass kotu değil RezaletRtingste aşırı bass rahatsız ettiği dalan söylenmiş benim Steel series 5p alırkende oraya bakmıştım xoğu dedikleri doğruyu ama gelince bakmak görmek gerek. Belki ekstra app ayarıyla bass potansiyeli çıkıyordur
Hocam cok ters konuştunuz internetteki incelemeler bass iyi tiz ve anc yetersiz vasat diye anımalndırışmışHayırlısı anc si filan güzel hayırlı olsun tizlerde kotu değil
Kulak içi kulaklığı nasıl kullandıktan sonra iade etmeyi düşünüyorsun? Kolay kolay hiçbir firma almaz tekrar satılabilir bir şey değil kulaklık denen şeyDeneyimleyeceğim gelince kötüyse iadeye gider en kötü
Amazon değil bunun satıcısıAmazonda 30 gün kullan iade serbest tatile çıkmıştım gleince kulajligi açtım çok kotyudu 22. Günde iadeyi almıştı
Bir süredir kullanmıyorum ama başka bir konuda detaylıca yazmıştım yorumumu, kulakta duruşu bence rahat ve anc si airpods pro 2 kadar olmasa da ona benzer şekilde çalışıyor. Çok güçlü baslar istiyorsan zaten kulak içi formatında onu çok bulmak mümkün değil ama diğer buds'lara göre kötü değildi diye hatırlıyorum hayal meyalEvet, ben de az önce araştırırken gördüm; bass için almayı planlıyordum ve konuyu cihaza sahip birinin açması da yerinde
Cidden bass kalitesi iyi mi? %60-80 ses yüksekliğinde dinlerim genelde. Dışarıdaki sesleri keser mi mesela caddede yürürken? Mikrofon kalitesi umrumda değil; ses kalitesi, kulak duruşu ve pasif ANC veya varsa ANC performansı ne kadar iyi? Kulak duruşu da önemli.
Çok merak ettim hangi kulaklığın basslarını daha çok beğendiniz ben de bu forumda önerilen o fiyat bandında birkaç kulaklık denedim ama kulaklıklar genel olarak kötüydü. Bası güçlü değildi ama yutulmuş uğultulu bir bası olduğunu hatırlamıyorum2600 e almıştım amazondan satışa çıktığı gibi iade etmedim ama kullanmıyorum o seviye 800 900 TL lik kulaklıkların bassi daha iyi
Arpanın ölümü attan olsun.