NOTHİNG CMF BUDS PRO 2 1999 TL

2600 e almıştım amazondan satışa çıktığı gibi iade etmedim ama kullanmıyorum o seviye 800 900 TL lik kulaklıkların bassi daha iyi
Rtingste aşırı bass rahatsız ettiği dalan söylenmiş benim Steel series 5p alırkende oraya bakmıştım xoğu dedikleri doğruyu ama gelince bakmak görmek gerek. Belki ekstra app ayarıyla bass potansiyeli çıkıyordur

Rtingste aşırı bass rahatsız ettiği dalan söylenmiş benim Steel series 5p alırkende oraya bakmıştım xoğu dedikleri doğruyu ama gelince bakmak görmek gerek. Belki ekstra app ayarıyla bass potansiyeli çıkıyordur
Yok denedim o fiyata o bass kotu değil Rezalet

Hayırlısı anc si filan güzel hayırlı olsun tizlerde kotu değil

Hayırlısı anc si filan güzel hayırlı olsun tizlerde kotu değil
Hocam cok ters konuştunuz internetteki incelemeler bass iyi tiz ve anc yetersiz vasat diye anımalndırışmış:D genel yorumlar çok karmaşık kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor neyse hayırlısı dediğiniz gibi

Ben iade etmiştim. Hepsiburada aldı iadeyi

Amazonda 30 gün kullan iade serbest tatile çıkmıştım gleince kulajligi açtım çok kotyudu 22. Günde iadeyi almıştı

Evet, ben de az önce araştırırken gördüm; bass için almayı planlıyordum ve konuyu cihaza sahip birinin açması da yerinde :)

Cidden bass kalitesi iyi mi? %60-80 ses yüksekliğinde dinlerim genelde. Dışarıdaki sesleri keser mi mesela caddede yürürken? Mikrofon kalitesi umrumda değil; ses kalitesi, kulak duruşu ve pasif ANC veya varsa ANC performansı ne kadar iyi? Kulak duruşu da önemli.
Bir süredir kullanmıyorum ama başka bir konuda detaylıca yazmıştım yorumumu, kulakta duruşu bence rahat ve anc si airpods pro 2 kadar olmasa da ona benzer şekilde çalışıyor. Çok güçlü baslar istiyorsan zaten kulak içi formatında onu çok bulmak mümkün değil ama diğer buds'lara göre kötü değildi diye hatırlıyorum hayal meyal

Bana göre güzel kulaklık. Kişiden kişiye değişir. Çünkü herkesin kulak yapısı farklı, tatmin olduğu ses tonu yapısı düzeyi farklı.

2600 e almıştım amazondan satışa çıktığı gibi iade etmedim ama kullanmıyorum o seviye 800 900 TL lik kulaklıkların bassi daha iyi
Çok merak ettim hangi kulaklığın basslarını daha çok beğendiniz ben de bu forumda önerilen o fiyat bandında birkaç kulaklık denedim ama kulaklıklar genel olarak kötüydü. Bası güçlü değildi ama yutulmuş uğultulu bir bası olduğunu hatırlamıyorum

Geri