Satıcı Nothing TR distribütörü. Xiaomi dahil birsürü markayı ülkeye getiriyor kendileri. Sorun çıkacağını sanmıyorum.n11 güvenilir mi? ki. kendi satmıyor sonuçta satıcıalrı farklı
Satıcı Nothing TR distribütörü. Xiaomi dahil birsürü markayı ülkeye getiriyor kendileri. Sorun çıkacağını sanmıyorum.n11 güvenilir mi? ki. kendi satmıyor sonuçta satıcıalrı farklı
Bende de m34 6/128 var bunu alıp m34'ü satsam mı diyorum.A35 var bunu ailemden birine verip alasım var
Kaçakta Redmi Note 13 pro 5g normal olarak Realme 12+geçende olan cmf phone 1 cihazini 0.5 kamerasi ve nfc olmadigi almadim. bu alinir mi? muadili ne vardir?
samsung tarafinda dengi ne vardir? a26 filan mi? birde guncelleme destegi sıkıntı çıkarır mi?Kaçakta Redmi Note 13 pro 5g normal olarak Realme 12+
2-3 sene kullanırım dersen sorun olmaz lakin uzun vadeli sorun olabilir.samsung tarafinda dengi ne vardir? a26 filan mi? birde guncelleme destegi sıkıntı çıkarır mi?
yani su anda redmi note 6 pro kullaniyorum, hala daha isimi görüyor.2-3 sene kullanırım dersen sorun olmaz lakin uzun vadeli sorun olabilir.