Neler Yeni

Numaram üzerinden bilgilerime ulasildi

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Reis sen az çok biliyor gibisin adamı hangi platforma çekersem buldurabilirim numara alamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamı hangi platforma çekersem bulabilir savcılık tam olarak
hocam iban vs isteyin ya da numara. ona ulaşabileceğiniz bir tür bilgi isteyin çaktırmadan. iban ya da numara alırsanız direkt cimer basın

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
Herhangi bir platforma geçmene gerek yok direkt facebooktan bulabilirler
Numarasini alabilsem rahatlicam ama alamıyorum hukukçu birine sordum Facebook üzerinden çok zor diyor

hocam iban vs isteyin ya da numara. ona ulaşabileceğiniz bir tür bilgi isteyin çaktırmadan. iban ya da numara alırsanız direkt cimer basın
Numara yok diyor ama IBAN mantıklı hesabı alacak gibi konuşmaya devam edim aracıya anlatırım IBAN ni ni verir. Bana inşallah

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar, verilere facebook erişim izni vermezse bile devlet isterse bulabilir. Sonuç olarak o siteye TR interneti ile bağlanıyor bu arkadaş.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Numarasini alabilsem rahatlicam ama alamıyorum hukukçu birine sordum Facebook üzerinden çok zor diyor
Savcılık zaten polise veriyor poliste isterse gider facebookun tr temsilcisine sorar isterse gider ip adresinden her şeyini bulur rahat ol

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Arkadaşlar, verilere facebook erişim izni vermezse bile devlet isterse bulabilir. Sonuç olarak o siteye TR interneti ile bağlanıyor bu arkadaş.
Savcılık zaten polise veriyor poliste isterse gider facebookun tr temsilcisine sorar isterse gider ip adresinden her şeyini bulur rahat ol
hiçbir şey bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya? instagram ile facebook hiçbir kuruma kullanıcı verisi vermiyor buna amerika bile dahil. kaldı ki türkiyede temsilci bile yok. cahil olmanızı geçtim bilene de çamur atmanızdaki amaç ne? bizzat kendim adli bilişim sektöründeydim

zor olma sebebi veri talep edilemiyor hocam. bu elemanın bulunma ihtimali olan kişisel bilgisini alırsanız işiniz kolaylaşacaktır. sadece facebook profiliyle bulunmaz kimse

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bir halt olmaz hocam.13 yașımdaki bebeler panellerden bakıp adam sanıyorlar kendilerini.Billur geç biraz bebeyle ekmek çıkmıyacağını anlayınca gider zaten bas engeli.Ya da uğrașırım diyorsan çaktırmadan iban falan al bas emniyete

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
hiçbir şey bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya? instagram ile facebook hiçbir kuruma kullanıcı verisi vermiyor buna amerika bile dahil. kaldı ki türkiyede temsilci bile yok. cahil olmanızı geçtim bilene de çamur atmanızdaki amaç ne? bizzat kendim adli bilişim sektöründeydim

zor olma sebebi veri talep edilemiyor hocam. bu elemanın bulunma ihtimali olan kişisel bilgisini alırsanız işiniz kolaylaşacaktır. sadece facebook profiliyle bulunmaz kimse
Gene işlemi devam ettirmeyi düşünüyorum parayı aldığı IBAN yada papara ininal ne kullanırsa ordan ulasabilirler gibi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı

İninal veya paparadan bulabilirler mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,868
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom