Whattyu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
var -> https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/1404340366574172Türkiye'de yok diyorlar
var -> https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/1404340366574172Türkiye'de yok diyorlar
Reis sen az çok biliyor gibisin adamı hangi platforma çekersem buldurabilirim numara alamiyorumbulamazlar nerden buluyorlar? temsilci yok türkiyede. eğer real isim soy isim ya da foto varsa anca öyle bulunuyor
Adamı hangi platforma çekersem bulabilir savcılık tam olarak
Herhangi bir platforma geçmene gerek yok direkt facebooktan bulabilirlerAdamı hangi platforma çekersem bulabilir savcılık tam olarak
hocam iban vs isteyin ya da numara. ona ulaşabileceğiniz bir tür bilgi isteyin çaktırmadan. iban ya da numara alırsanız direkt cimer basınReis sen az çok biliyor gibisin adamı hangi platforma çekersem buldurabilirim numara alamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamı hangi platforma çekersem bulabilir savcılık tam olarak
Numarasini alabilsem rahatlicam ama alamıyorum hukukçu birine sordum Facebook üzerinden çok zor diyorHerhangi bir platforma geçmene gerek yok direkt facebooktan bulabilirler
Numara yok diyor ama IBAN mantıklı hesabı alacak gibi konuşmaya devam edim aracıya anlatırım IBAN ni ni verir. Bana inşallahhocam iban vs isteyin ya da numara. ona ulaşabileceğiniz bir tür bilgi isteyin çaktırmadan. iban ya da numara alırsanız direkt cimer basın
Savcılık zaten polise veriyor poliste isterse gider facebookun tr temsilcisine sorar isterse gider ip adresinden her şeyini bulur rahat olNumarasini alabilsem rahatlicam ama alamıyorum hukukçu birine sordum Facebook üzerinden çok zor diyor
Arkadaşlar, verilere facebook erişim izni vermezse bile devlet isterse bulabilir. Sonuç olarak o siteye TR interneti ile bağlanıyor bu arkadaş.
hiçbir şey bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya? instagram ile facebook hiçbir kuruma kullanıcı verisi vermiyor buna amerika bile dahil. kaldı ki türkiyede temsilci bile yok. cahil olmanızı geçtim bilene de çamur atmanızdaki amaç ne? bizzat kendim adli bilişim sektöründeydimSavcılık zaten polise veriyor poliste isterse gider facebookun tr temsilcisine sorar isterse gider ip adresinden her şeyini bulur rahat ol
zor olma sebebi veri talep edilemiyor hocam. bu elemanın bulunma ihtimali olan kişisel bilgisini alırsanız işiniz kolaylaşacaktır. sadece facebook profiliyle bulunmaz kimseNumarasini alabilsem rahatlicam ama alamıyorum hukukçu birine sordum Facebook üzerinden çok zor diyor
Gene işlemi devam ettirmeyi düşünüyorum parayı aldığı IBAN yada papara ininal ne kullanırsa ordan ulasabilirler gibihiçbir şey bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya? instagram ile facebook hiçbir kuruma kullanıcı verisi vermiyor buna amerika bile dahil. kaldı ki türkiyede temsilci bile yok. cahil olmanızı geçtim bilene de çamur atmanızdaki amaç ne? bizzat kendim adli bilişim sektöründeydim
zor olma sebebi veri talep edilemiyor hocam. bu elemanın bulunma ihtimali olan kişisel bilgisini alırsanız işiniz kolaylaşacaktır. sadece facebook profiliyle bulunmaz kimse
alakası yok mersis açığı var isteyen herkes bakabilir.Hesap adı ne siber suçtan en kötü 2 yıl yatarı var.
Evet zaten bilgiler herkesin elinde geziyorda bu bir suçalakası yok mersis açığı var isteyen herkes bakabilir.
İninal veya paparadan bulabilirler mihiçbir şey bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya? instagram ile facebook hiçbir kuruma kullanıcı verisi vermiyor buna amerika bile dahil. kaldı ki türkiyede temsilci bile yok. cahil olmanızı geçtim bilene de çamur atmanızdaki amaç ne? bizzat kendim adli bilişim sektöründeydim
zor olma sebebi veri talep edilemiyor hocam. bu elemanın bulunma ihtimali olan kişisel bilgisini alırsanız işiniz kolaylaşacaktır. sadece facebook profiliyle bulunmaz kimse