Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
EvetAdamdan IBAN aldım onun sayesinde bulurlar mi sence
EvetAdamdan IBAN aldım onun sayesinde bulurlar mi sence
kankam çok zor değil ya o telefon numarasından vs çok rahat çıkıyor ismim cismim belli ufak bir stalk yapsan adımı soyadımı öğrenip mernisten sende bakabilirsin meselaValla tüm akrabaların TC sini numarasını bulunca bı garip oldum ben bile bilmiyom numaralarını
Bulurlar bulmasına ama bir şey yapmazlar.Adamdan IBAN aldım onun sayesinde bulurlar mi sence
Benim kişisel bilgilerime iznim olmadan erişti ve ailemin bilgilerine de ve bunları attı yasal degil biseyler yaparlar heralde o kadar kuru kuru bırakmazlar korksa bile yeter başka insanlardan bu yolla bir şey almaya çalışabilir onun önüne geçmekte yeter şahsenBulurlar bulmasına ama bir şey yapmazlar.
5-10TLYE Aldıkları panellerden milleti sorgulayıp korkutuyorlar , panel bendede var rahat olun o bilgiler ile hiçbirşey yapılamaz. Onun numarası veya adı soyadı varsa özelden iletişime geçin bende onun bilgilerini size vereyimOyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
panelden bulmuş bilgileri lamerin teki aldanma engelle geç bi halt yapamazOyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
Para atacak gibi yapıp IBAN aldım ad soyad verdi sordum sen misin diye evet dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz sinir ettim adamı5-10TLYE Aldıkları panellerden milleti sorgulayıp korkutuyorlar , panel bendede var rahat olun o bilgiler ile hiçbirşey yapılamaz. Onun numarası veya adı soyadı varsa özelden iletişime geçin bende onun bilgilerini size vereyim
hiçbişe olmaz kardeşim 10-12 yaşındaki çocukların yapabileceği şeyler bunlar kafana takmaOyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
Niye korkuyonki hayırdır yani ne yapacakOyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
Numarası var hocam ulaşmamız mümkün mü ? Sİze özelden de yazdım....5-10TLYE Aldıkları panellerden milleti sorgulayıp korkutuyorlar , panel bendede var rahat olun o bilgiler ile hiçbirşey yapılamaz. Onun numarası veya adı soyadı varsa özelden iletişime geçin bende onun bilgilerini size vereyim