Neler Yeni

Numaram üzerinden bilgilerime ulasildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Valla tüm akrabaların TC sini numarasını bulunca bı garip oldum ben bile bilmiyom numaralarını 😅
kankam çok zor değil ya o telefon numarasından vs çok rahat çıkıyor ismim cismim belli ufak bir stalk yapsan adımı soyadımı öğrenip mernisten sende bakabilirsin mesela

Henc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Öncü
Sallama geç, çok rahat etrafta dolanıyor artık bu bilgiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
Bulurlar bulmasına ama bir şey yapmazlar.
Benim kişisel bilgilerime iznim olmadan erişti ve ailemin bilgilerine de ve bunları attı 😅yasal degil biseyler yaparlar heralde o kadar kuru kuru bırakmazlar korksa bile yeter başka insanlardan bu yolla bir şey almaya çalışabilir onun önüne geçmekte yeter şahsen

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Oyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
5-10TLYE Aldıkları panellerden milleti sorgulayıp korkutuyorlar , panel bendede var rahat olun o bilgiler ile hiçbirşey yapılamaz. Onun numarası veya adı soyadı varsa özelden iletişime geçin bende onun bilgilerini size vereyim :)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Oyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
panelden bulmuş bilgileri lamerin teki aldanma engelle geç bi halt yapamaz

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
TC ile hiçbir şey yapamazlar hacı rahatta olsun kafan, şuan her şey seri noya bağlı. En yakın karakola gitmelisin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bilgiler oyuncak oldu artık. Pek bir şey yapamazlar ama illa istiyorsanız savcılığa verin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
5-10TLYE Aldıkları panellerden milleti sorgulayıp korkutuyorlar , panel bendede var rahat olun o bilgiler ile hiçbirşey yapılamaz. Onun numarası veya adı soyadı varsa özelden iletişime geçin bende onun bilgilerini size vereyim :)
Para atacak gibi yapıp IBAN aldım ad soyad verdi sordum sen misin diye evet dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum 😅 biraz sinir ettim adamı

hiçbişe olmaz kardeşim 10-12 yaşındaki çocukların yapabileceği şeyler bunlar kafana takma

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Niye korkuyonki hayırdır yani ne yapacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Bey
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Numarası var hocam ulaşmamız mümkün mü ? Sİze özelden de yazdım....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,865
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom