Neler Yeni

Numaram üzerinden bilgilerime ulasildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
hiçbir şey bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya? instagram ile facebook hiçbir kuruma kullanıcı verisi vermiyor buna amerika bile dahil. kaldı ki türkiyede temsilci bile yok. cahil olmanızı geçtim bilene de çamur atmanızdaki amaç ne? bizzat kendim adli bilişim sektöründeydim
Mesaj otomatik birleştirildi:

zor olma sebebi veri talep edilemiyor hocam. bu elemanın bulunma ihtimali olan kişisel bilgisini alırsanız işiniz kolaylaşacaktır. sadece facebook profiliyle bulunmaz kimse
Galiba IBAN alabildim işe yarar mı

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Reis korkarsan daha çok üstüne gelirler.
Bunlar "it" e benzerler...
biraz billur geçin zaten salarlar sizi.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bulamazlar nerden buluyorlar? temsilci yok türkiyede. eğer real isim soy isim ya da foto varsa anca öyle bulunuyor
Hocam siber suçların bulamayacağı şey yok. Kos koca devlet. Ske Ske bulur.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hiçbir şey bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya? instagram ile facebook hiçbir kuruma kullanıcı verisi vermiyor buna amerika bile dahil. kaldı ki türkiyede temsilci bile yok. cahil olmanızı geçtim bilene de çamur atmanızdaki amaç ne? bizzat kendim adli bilişim sektöründeydim
Mesaj otomatik birleştirildi:

zor olma sebebi veri talep edilemiyor hocam. bu elemanın bulunma ihtimali olan kişisel bilgisini alırsanız işiniz kolaylaşacaktır. sadece facebook profiliyle bulunmaz kimse
He keke facebook bilgilerini vermiyor diye anonim oldun intte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Oyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
telefon numarası üstünden sorgu yapılıp hat babanın üstüne olduğu için ufak bir stalk ile mernisten tüm verilere ulaşılmış gibi duruyor korkmana gerek yok bu verilerle bir işlem yapılamaz kolay kolay tehtit vs devreye giderse tek çare başsavcılık bilgin olsun korkma herkesin nerde yaşadığı vs bellidir ve bunlar bilişim suçu olarak geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
telefon numarası üstünden sorgu yapılıp hat babanın üstüne olduğu için ufak bir stalk ile mernisten tüm verilere ulaşılmış gibi duruyor korkmana gerek yok bu verilerle bir işlem yapılamaz kolay kolay tehtit vs devreye giderse tek çare başsavcılık bilgin olsun korkma herkesin nerde yaşadığı vs bellidir ve bunlar bilişim suçu olarak geçer
Valla tüm akrabaların TC sini numarasını bulunca bı garip oldum ben bile bilmiyom numaralarını 😅

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Oyun hesabı almak için Facebook da biriyle konusuyordum ve telefon numaram üzerinden bütün aile bilgilerime ulasildi numara babama ait ve akrabalarımin telefon numarasından TC kimlik numarasına kadar attı biraz korku var üzerimde ne yapmalıyım
YouTube ile uğraşıyorum bende. Tüm bilgilerim bana atıldı, tüm arkadaşlarıma da aynısı yapıldı. 2-3 yıl öncesine kadar sorun olabilecek bir durumdu bu, şuan için öyle değil. İsterseniz dava açın ama size bir şey yapamazlar. Bunları 13 yaşında çocuklar yapıyor :)

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Korkma bi buk yapamazlar artık eskisi gibi değil bin ton evrak istiyorlar gönlün rahat oldun korkundan faydalanıp bişeyler koparmaya çalışıyorlar benim arkadaşlarım var dolandırıcılık yapmıyorlar tabi ama en ufak şeyden bilgilerine ulaşabiliyorlar teknoloji çağındayız her şey mümkün senin adına hesap falan açamazlar kimliğin sende olduğu sürece hiç bir devlet kurumu sen olmadan şirket hesap açımı yapamaz engelle gitsin

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Hocam siber suçların bulamayacağı şey yok. Kos koca devlet. Ske Ske bulur.
Bulamazlar. Özellikle Türkiye'de bulamazlar. Millet şarkısında "d*ha'yla cc paraları katla" diyor ve elini kolunu sallayarak geziyor. Twitch'de tanınmayan insanlar bağışta 1. sıraya oturuyor, kara para aklıyor. Türkiye'de siber suç diye bir şey ben ne gördüm nede duydum. Umarım bir gün olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
Bulamazlar. Özellikle Türkiye'de bulamazlar. Millet şarkısında "d*ha'yla cc paraları katla" diyor ve elini kolunu sallayarak geziyor. Twitch'de tanınmayan insanlar bağışta 1. sıraya oturuyor, kara para aklıyor. Türkiye'de siber suç diye bir şey ben ne gördüm nede duydum. Umarım bir gün olur.
Adamdan IBAN aldım onun sayesinde bulurlar mi sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,861
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom