primeda kargo parası almıyor kankam bi de öyle dene deneyebiliyorsanBende böyle diyor nedenn
primeda kargo parası almıyor kankam bi de öyle dene deneyebiliyorsanBende böyle diyor nedenn
500'e düştüğünde aldım o zaman kupon yoktu tam kazık yedim diye üzülüyordum iyi oldu söylediğin teşekkürlerKameranın sayfasınj açınca 200 liralık kupon kullanılabilir yazıyor bana da nerden geldi bilmiyorum
O düşen başka bir model değil miydi?Evde fazlalık telefon ile veya normal telefonunuz ile yayın yapabilirsiniz. Çok daha kaliteli görüntü sunuyor webcamlere göre. Bu Ürün 1 hafta önce 299 TL ye falan düşmüştü yine almamıştım.
video secenekleri bunlar hocamHocam sitede 2k 30fps yazıyor ama eminmisiniz
dostum çok çabuk ikna oldum iptal ettim vallahi arada bakacağım ama 200-300 gibi olursa zaten bedava der alırımEvde fazlalık telefon ile veya normal telefonunuz ile yayın yapabilirsiniz. Çok daha kaliteli görüntü sunuyor webcamlere göre. Bu Ürün 1 hafta önce 299 TL ye falan düşmüştü yine almamıştım.
iptal etmem iptal edilmiş zoraki alıyorum artıkdostum çok çabuk ikna oldum iptal ettim vallahi arada bakacağım ama 200-300 gibi olursa zaten bedava der alırım
Başlayalım gel662 TL'ye satın alımı tamamladım umarım gerçekten güzel olur.. acaba yayın yapmaya başlasam mı gerçekten
200 fiyat farkına değerİki model arasında kaldım V11 mi yoksa V15-AF mi bilemedim ikiside benzer özelliklerde kıyaslama videosunda V15-AF daha net canlı geldi gözüme.
25inden sonra piyasaya merhaba diyelim seninle hadi bakalımBaşlayalım gel
Anlaştık hocam istersen dc den ekleyebilirsin25inden sonra piyasaya merhaba diyelim seninle hadi bakalım
Anlaştık hocam istersen dc den ekleyebilirsin
Benimkide geldi çok iyi gerçekten
V15-AF aldım ben bu gün teslim edecekler, bakalım kalitesi nasıl test edip bilgilendirme yazarım. Kalitesi iyi olursa iade eder bu modeli alırsın sende.agalar bir ben mi pek beğenmedim anlamadım hakikaten açısı güzel onun dışında pek de güzelliği yok bence maalesef