🔥İndirim Nuroum V11 2k Web Kamerası 599 TL

Kameranın sayfasınj açınca 200 liralık kupon kullanılabilir yazıyor bana da nerden geldi bilmiyorum
500'e düştüğünde aldım o zaman kupon yoktu tam kazık yedim diye üzülüyordum iyi oldu söylediğin teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde fazlalık telefon ile veya normal telefonunuz ile yayın yapabilirsiniz. Çok daha kaliteli görüntü sunuyor webcamlere göre. Bu Ürün 1 hafta önce 299 TL ye falan düşmüştü yine almamıştım.
O düşen başka bir model değil miydi?

Ekler

• nuroum.png
    nuroum.png
    128.4 KB · Hit: 221
Evde fazlalık telefon ile veya normal telefonunuz ile yayın yapabilirsiniz. Çok daha kaliteli görüntü sunuyor webcamlere göre. Bu Ürün 1 hafta önce 299 TL ye falan düşmüştü yine almamıştım.
dostum çok çabuk ikna oldum iptal ettim vallahi arada bakacağım ama 200-300 gibi olursa zaten bedava der alırım

İki model arasında kaldım V11 mi yoksa V15-AF mi bilemedim ikiside benzer özelliklerde kıyaslama videosunda V15-AF daha net canlı geldi gözüme.

agalar bir ben mi pek beğenmedim anlamadım hakikaten açısı güzel onun dışında pek de güzelliği yok bence maalesef
V15-AF aldım ben bu gün teslim edecekler, bakalım kalitesi nasıl test edip bilgilendirme yazarım. Kalitesi iyi olursa iade eder bu modeli alırsın sende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,289
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri