🔥İndirim Nuroum V11 2k Web Kamerası 599 TL

Kameranın sayfasınj açınca 200 liralık kupon kullanılabilir yazıyor bana da nerden geldi bilmiyorum
500'e düştüğünde aldım o zaman kupon yoktu tam kazık yedim diye üzülüyordum iyi oldu söylediğin teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde fazlalık telefon ile veya normal telefonunuz ile yayın yapabilirsiniz. Çok daha kaliteli görüntü sunuyor webcamlere göre. Bu Ürün 1 hafta önce 299 TL ye falan düşmüştü yine almamıştım.
O düşen başka bir model değil miydi?

Ekler

• nuroum.png
    nuroum.png
    128.4 KB · Hit: 221
Evde fazlalık telefon ile veya normal telefonunuz ile yayın yapabilirsiniz. Çok daha kaliteli görüntü sunuyor webcamlere göre. Bu Ürün 1 hafta önce 299 TL ye falan düşmüştü yine almamıştım.
dostum çok çabuk ikna oldum iptal ettim vallahi arada bakacağım ama 200-300 gibi olursa zaten bedava der alırım

İki model arasında kaldım V11 mi yoksa V15-AF mi bilemedim ikiside benzer özelliklerde kıyaslama videosunda V15-AF daha net canlı geldi gözüme.

agalar bir ben mi pek beğenmedim anlamadım hakikaten açısı güzel onun dışında pek de güzelliği yok bence maalesef
V15-AF aldım ben bu gün teslim edecekler, bakalım kalitesi nasıl test edip bilgilendirme yazarım. Kalitesi iyi olursa iade eder bu modeli alırsın sende.

Geri