Direkt burdan alsan daha iyi gibiwebcamden alıp satmayı düşünen var mı? Stok gelmiş bu arada
aynen 536 TL 3 taksite aldım şimdi normalde iptal ederdi amazon ama iptal olmadı inşallah olmazDirekt burdan alsan daha iyi gibi
Ben toslayla aldım yurtışı alışverişine 1000 liraya kadar %5 cashback veriyoraynen 536 TL 3 taksite aldım şimdi normalde iptal ederdi amazon ama iptal olmadı inşallah olmaz
böyle bir şey buldum iyi midir bilmem
Fiyatına göre iyi güzelde çok gömeni var özellikle görüntü kalitesi hakkında epey yorum var birinde 3K değerlendirme diğerinde 1K bile değil ama nuroumun daha iyi olduğu belli Türk bir hocamız ışık patlaması yaptığından bahsetmiş buda büyük bir eksi yorumlarda karanlıkta nasıl performans sergilediğini bulamadım nueoum incelemesinde gündüzmüş gibi net çektiğini gördüm karşılaştırma videosu olsa keşkeMesaj otomatik birleştirildi:
senin attığın daha iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazonda da baya değerlendirmesi var
ben dün akşam aldım sabah kargoya verilmiş tahmini teslimat 22 ağustos yazıyorAlan var mı kaç günde geliyor arkadaşlar
ben dün akşam aldım sabah kargoya verilmiş tahmini teslimat 22 ağustos yazıyor
büyük ihtimal dediğin gibi olacak çok hızlı kargoya verdilerben de dün aksam satın aldım. daha önceden klavye almısım amazon yurtdısından bu sekil yine 10 gün sonrasını diyordu tahmini teslimat icin ama 4 5 güne gelmisti bu da öyle olur gibi sanki