Öneri NVIDIA 5000 serisi Super Kartlar Geliyor!

thepublicman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,341
Gung27TWIAArqk2.webp

5XXX serisinde vramlarin düşük olduğunu belirttiğimizde tepki alıyorduk ama haklıydık. Güç tüketiminde de bir miktar artış var ama gayet iyi gözüküyor kağıt üstünde.
MSRP'ler önemli 5070-ti-5080 alacaklar bekleyebilir iyi duruyor kağıt üstünde

Haber kaynağı:

herkes 5060 vramdan ötürü alınmaz demiş fakat laptopta başka bir çare bulamadım 5060 aldım iyi midir??

herkes 5060 vramdan ötürü alınmaz demiş fakat laptopta başka bir çare bulamadım 5060 aldım iyi midir??
Gayetde alınır hocam orta üst düzey ayarlarda bütün oyunları oynarsın yarın Gta 6 çıksa onuda min 40-50 fps oynarsın tahminimce hikaye tabanlı oyun olduğu için 40-50-60 fps yeterli bozma moralini hayırlı olsun

laptopta alternatif yok gibi o yüzden yapacak bir şey yok ama aldığın watt modeli önemli 100w üstü olmalı ekran kartın altında ise pekte iyi performans almazsın

Pazarlama politikaları yüzünden iyice oyuncağa çevirdiler. 6 ayda bir kart çıkıyor. Türkiye'de bekleyen varsa bence beklemesin, vramli modeller daha pahalı etikete sahip olacaktır.

5070 s en alınabilir kart olmus 18 gb çok yeterli

Pazarlama politikaları yüzünden iyice oyuncağa çevirdiler. 6 ayda bir kart çıkıyor. Türkiye'de bekleyen varsa bence beklemesin, vramli modeller daha pahalı etikete sahip olacaktır.
5xxx düz MSRP den satabilirler yanlış hatırlamıyorsam 4xxx serisi aynı msrp den geldi superler yine de çıktığında anlarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 s en alınabilir kart olmus 18 gb çok yeterli
5070 zaten iyiydi eğer aynı msrp veya lansman fiyattan gelirse net alacağım benim eleştirdiğim tek konuyu düzeltmişler

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Alıntıyı görüntüle
5XXX serisinde vramlarin düşük olduğunu belirttiğimizde tepki alıyorduk ama haklıydık. Güç tüketiminde de bir miktar artış var ama gayet iyi gözüküyor kağıt üstünde.
MSRP'ler önemli 5070-ti-5080 alacaklar bekleyebilir iyi duruyor kağıt üstünde

Haber kaynağı:
5070 aldım ve pişman oldum superi görünce keşke çıkacak diye söyleselerdi beklerdim 18 gb muhteşemmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
5xxx düz MSRP den satabilirler yanlış hatırlamıyorsam 4xxx serisi aynı msrp den geldi superler yine de çıktığında anlarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 zaten iyiydi eğer aynı msrp veya lansman fiyattan gelirse net alacağım benim eleştirdiğim tek konuyu düzeltmişler
gelmez tr burası ama düz 5070ler ciddi oranda indirim yer

9 ay beklemeleri gerekiyor CES 2026'da tanıtılacakmış, şubatta tanıtılsa mart-nisan anca.

laptopta alternatif yok gibi o yüzden yapacak bir şey yok ama aldığın watt modeli önemli 100w üstü olmalı ekran kartın altında ise pekte iyi performans almazsın
hocam gamegaraj slayer r9t 5060 modelini satın aldım sizce iyi midir?? işlemci bu fiyattaki başta hiçbir laptopta yok. 60bintl ödedim. 6 taksit.
Gayetde alınır hocam orta üst düzey ayarlarda bütün oyunları oynarsın yarın Gta 6 çıksa onuda min 40-50 fps oynarsın tahminimce hikaye tabanlı oyun olduğu için 40-50-60 fps yeterli bozma moralini hayırlı olsun

Gta6'yı hiçbir upscale teknolojisinden yararlanmazsa 40-50fps de oynar. DLSS ve ya Frame Gen açarsa 80-90 FPS civarı akar gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,915
Üyeler
185,971
Son üye
eneskıran18
Geri