Hocam 5070 , 4090 gücünde olacak deniyor , umarım değildir. 4070 kullanıyorum fena halde ardım yanıyor şuan6 aydır herkesin bir fikir sunduğu kartlar tanıtıldı.
Fiyatlardan önce en büyük haber. Nvidia 5070'in 4090'ı yakaladığını söylüyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir sonrakine sabret hocam daha fazla AI olurHocam 5070 , 4090 gücünde olacak deniyor , umarım değildir. 4070 kullanıyorum fena halde ardım yanıyor şuan
Güncellemeye param yetmez , kartı satmaya kalksan 5070 karşısında kim alsın değeri düştü , oradan da kar edemicez. 4070 kullananlar fena tufaya geldi gibi duruyor
Anca RTX 8000 de falan güncellerim kartı , ama haberleri duyunca ardım yandı yalan yokBir sonrakine sabret hocam daha fazla AI olur
Valla ben mutluyum ya yine de. Reflex 2.0 ve Enhanced Frame Gen de geliyor 4000 serisine. VRAM kullanımı da azalacak Frame Gen açık iken.Anca RTX 8000 de falan güncellerim kartı , ama haberleri duyunca ardım yandı yalan yok
Maalesef kara borsaya düşecek kartlar çünkü 4 bin serisi tutmadı bu seriyi bekliyor herkes
4000 serisi daha ne kadar tutacaktı acaba merak ettimMaalesef kara borsaya düşecek kartlar çünkü 4 bin serisi tutmadı bu seriyi bekliyor herkes
Orta segmentte 3000 serisine çok fark atamadıŞimdi bu lansman fiyatından alabilirsem 4070ti sattığıma üzülmem ama alamazsam üzecek gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 serisi daha ne kadar tutacaktı acaba merak ettim
Çok iyi fiyatlandırma yaptılar.Ya AMD çok ciddi gelişimlerle gelecek ya çok güzel fiyat kıracak ekmeğini biz yiycez ya da çıkarmayacak kartları.Ama muhtemelen ikincisi olacak.6 aydır herkesin bir fikir sunduğu kartlar tanıtıldı.
Fiyatlardan önce en büyük haber. Nvidia 5070'in 4090'ı yakaladığını söylüyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle