Nereden seçiliyor hocam ekran görüntüsü atarmisiniz bende seçeyimHayır mesela Metro Exodus DLSS 2.1 kullanıyor 5 yıl önceki sürüm, bu zamana kadar manuel değiştiriliyordu, şimdi sürücüye eklediler ordan seçip ayarlıyoruz.
hocam 2 aydır 4060ti kullanıyordum dlss4 yok muydu zaten yoksa yeni mi geldiRTX 2000 ve üstü tüm kartlara bugün resmi destek geldi.
Konudaki linkten kartını seçip indir + Nvidia APP en güncel sürümünü indir bugün yeni sürümleri çıktı.Gençler benim cihaza normalde güncelleme gelmesi gerekmiyor mu neden yok güncelleme ?
Alıntıyı görüntüle
Bugün geldi hocam ve kesinlikle deneyin baya fark var.hocam 2 aydır 4060ti kullanıyordum dlss4 yok muydu zaten yoksa yeni mi geldi
Nereden seçiliyor hocam ekran görüntüsü atarmisiniz bende seçeyimKonudaki linkten kartını seçip indir + Nvidia APP en güncel sürümünü indir bugün yeni sürümleri çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün geldi hocam ve kesinlikle deneyin baya fark var.
Farkı nasıl anlıcaz hocam hangi oyunlara getirildi DLSS4Konudaki linkten kartını seçip indir + Nvidia APP en güncel sürümünü indir bugün yeni sürümleri çıktı.
Farkı nasıl anlıcaz hocam hangi oyunlara getirildi DLSS4
Rtx4000 ve üstü sanırım.hocam dlss4 ten yararlanmak için hangi kartlar lazım şimdi.
bir performans artısı olucakmı peki 2000 serilerindeRTX 2000 ve üstü tüm kartlara bugün resmi destek geldi.
hocam cyberpunk var ama hikaye sevmediğim için oynamıyorum denemeli miyim sizce ve ayarları ne yapmamız lazım ?Konudaki linkten kartını seçip indir + Nvidia APP en güncel sürümünü indir bugün yeni sürümleri çıktı.
DLSS geçersiz kılma diye bir şey var DLSS 3 destekleyen oyunlarda DLSS3'ü DLSS4 olarak kullanıyor.Sons of the forest'ta bu özelliğe sahip.