- Reaksiyon skoru
- 41
4090 aldım daha yeni. 4000 serisine gelir mi acaba ya?
Bu dram pazarında miekran kartını yükseltirsem monitörün garantisi bitiyor iki uçlu kılıç
tahmini fiyatlar var mıdır az çok
Vram yetsin diye öyle yapılmış. Konfigüre edilir. Her türlü yeni kartlardan önce 5000'e gelecek dediler.İşin detaylarına baktım biraz, bu upscale öyle RTX 5060 ile kullanılacak bir şey değil gibi görünüyor. Çift RTX 5090 ile sunum yapıldığı söyleniyor![]()
Yetsin dediğin kart 32 GB biliyorsun dimiVram yetsin diye öyle yapılmış. Konfigüre edilir. Her türlü yeni kartlardan önce 5000'e gelecek dediler.
4000 serisi o data seviyesini desteklemiyor sanırsam. fp16/fp8 olması lazım.4090 aldım daha yeni. 4000 serisine gelir mi acaba ya?
Zaten hocam globalde AMD nin esamesi okunmuyor.ona takılıyorumda hocam adamalr teknoloji konuşturuyor amd nin her şeyi fış çıkıyor evet ucuz ama rakip hiç boş durmuyor dlss 4.5 çıkalı daha ne oldu adamlar şak 5 i duyuruyor
Anlık yapabilmesi için öyle yapmışlar hocam. Sonrasında tüm 5000 serisine senenin devamında gelecek dendi.Yetsin dediğin kart 32 GB biliyorsun dimi![]()
inanılmaz kötü duruyor kusucam galiba.Şuna bakıp beğenen var mı ya cidden? Her oyunu Sora'ya yaptırılmış gibi oynamak isteyenler için süper haber gerçekten.
Alırız sıkıntı yok demiş biri.İşin detaylarına baktım biraz, bu upscale öyle RTX 5060 ile kullanılacak bir şey değil gibi görünüyor. Çift RTX 5090 ile sunum yapıldığı söyleniyor![]()
bu gidişle dahada devam eder bakalım dlss 5 hangi kartlar destekleyecek merak ediyorum adamlar şu olayı 2000 serisinde çalıştıtırlarsa bravo gerçektenZaten hocam globalde AMD nin esamesi okunmuyor.
Steam istatistiklere bakarsan listede AMD neredeyse yok :d