NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Shitpost dan farksız yemin ediyorum yardı akşam akşam.

Nisan şakası fln mı bu? Baya her görüntüyü grok'a atıp yüzleri yapay zeka ile yeniden yapmışlar gibi duruyor. ai slop bildiğin.

illa bir şey yaparlar hocam ya bu kadar iyi yapmalılar ya da fiyatları ciddi oranda azaltmalılar
katılıyorum ama hala amd nin mfg ye adam gibi bir cevabı yok çok geriden geliyor fiyat kırmalılar

katılıyorum ama hala amd nin mfg ye adam gibi bir cevabı yok çok geriden geliyor fiyat kırmalılar
amd hep geriden geldi bakalım ne zaman cevap verecekler ama bunu gördükten sonra hızlanacaklarına eminim

Salise başı karakter varyant değişecek. İlk deneme nasıl olsa daha gelişir. Nasıl dlss 1 ile başladıysak yine burada 1'den başlarız daha iyiye doğru gider.

amd kazanamaz artık f/p oranında kurtaracak bir gelişme degil bu nvdia çok üstten oynadı oyunu bakalım
Bizim gibi ülkelerde insanlar bütçeye bakıyor hocam.
Mfg çok iyi olmasına rağmen rakibi 10k ucuz diye insanlar 9070xt alıyor.
Kötü bir kart değil ama 5070 ti teknoloji olarak daha iyi.

Bune la bize gelmez baba nerde bizim piksel oyunlar
Harbiden böyleyse yer yerinden oynar efsane bişey la
gerçek digital faundry videosu atmıştım adamlar orda oyunda açıp canlı test ediyorlar

9070 xt yi satıp 2. El 5070 ti alma fikri çık aklımdan.

Fsr redstone çıkardılar 1 elin 5 parmağı geçmicek yerde kullanılıyo Fsr Diamond duyurdular ondada çok bi değişiklik olmicak. AMD nin geride olduğu konu firmalara teknojilerini kullandırtmıyor. FSR4 var diye 9000 serisi alan kişilerden %80 ni fsr4 yok diye native 60fps oynuyo. Bende dahilim mlsf buna.

Bizim gibi ülkelerde insanlar bütçeye bakıyor hocam.
Mfg çok iyi olmasına rağmen rakibi 10k ucuz diye insanlar 9070xt alıyor.
Kötü bir kart değil ama 5070 ti teknoloji olarak daha iyi.
ona takılıyorumda hocam adamalr teknoloji konuşturuyor amd nin her şeyi fış çıkıyor evet ucuz ama rakip hiç boş durmuyor dlss 4.5 çıkalı daha ne oldu adamlar şak 5 i duyuruyor

Kimse beğenmiyor bu arada teknolojisi dışında.

Oyunun sanatını tümüyle öldürüyor bu haliyle.

İşin detaylarına baktım biraz, bu upscale öyle RTX 5060 ile kullanılacak bir şey değil gibi görünüyor. Çift RTX 5090 ile sunum yapıldığı söyleniyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,320
Üyeler
190,189
Son üye
Qyrox37
Geri