frostybite
80+
- Reaksiyon skoru
- 224
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Shitpost dan farksız yemin ediyorum yardı akşam akşam.
katılıyorum ama hala amd nin mfg ye adam gibi bir cevabı yok çok geriden geliyor fiyat kırmalılarilla bir şey yaparlar hocam ya bu kadar iyi yapmalılar ya da fiyatları ciddi oranda azaltmalılar
amd hep geriden geldi bakalım ne zaman cevap verecekler ama bunu gördükten sonra hızlanacaklarına eminimkatılıyorum ama hala amd nin mfg ye adam gibi bir cevabı yok çok geriden geliyor fiyat kırmalılar
Bune la bize gelmez baba nerde bizim piksel oyunlar
Söyleyecek çok şey var ilk kim başlıyor?
Bizim gibi ülkelerde insanlar bütçeye bakıyor hocam.amd kazanamaz artık f/p oranında kurtaracak bir gelişme degil bu nvdia çok üstten oynadı oyunu bakalım
gerçek digital faundry videosu atmıştım adamlar orda oyunda açıp canlı test ediyorlarBune la bize gelmez baba nerde bizim piksel oyunlar
Harbiden böyleyse yer yerinden oynar efsane bişey la
9070 xt yi satıp 2. El 5070 ti alma fikri çık aklımdan.katılıyorum ama hala amd nin mfg ye adam gibi bir cevabı yok çok geriden geliyor fiyat kırmalılar
ona takılıyorumda hocam adamalr teknoloji konuşturuyor amd nin her şeyi fış çıkıyor evet ucuz ama rakip hiç boş durmuyor dlss 4.5 çıkalı daha ne oldu adamlar şak 5 i duyuruyorBizim gibi ülkelerde insanlar bütçeye bakıyor hocam.
Mfg çok iyi olmasına rağmen rakibi 10k ucuz diye insanlar 9070xt alıyor.
Kötü bir kart değil ama 5070 ti teknoloji olarak daha iyi.