NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

bu gidişle dahada devam eder bakalım dlss 5 hangi kartlar destekleyecek merak ediyorum adamlar şu olayı 2000 serisinde çalıştıtırlarsa bravo gerçekten
hocam sen 2-3-4 serisini unut derim. Teknik olarak bunlar o kartlarda mümkün olmaması lazım.

bu gidişle dahada devam eder bakalım dlss 5 hangi kartlar destekleyecek merak ediyorum adamlar şu olayı 2000 serisinde çalıştıtırlarsa bravo gerçekten
4000 serisinde bile olmaz bence :D
Hatta 6000 geç gelecek ki erken tanıttılar.
Yoksa 5000'de de çalışmazdi.

iğrenç duruyor bu ne lan?? mide bulandırıcı AI la üretilmiş görsellere döndürüyor oyunları.
bazı yerler çok yapmacık duruyor ama yakıştığı yerler var her oyunda açılacak bir şey değil kesinlikle ama yakıştığı yerlerde var

Abi dalga mı geçiyonuz cidden bunu beğendiniz mi? Hadi çevre ve objeleri geçtim karakterler rezalet ötesi duruyor.
Teknoloji olarak çok iyi anlık yapabilmesi ama değiştirme konusunda ciddi değişmesi kötü

karakterler çok kötü duruyor ama ortam çok gerçekçi olmuş geliştirildiğinde çok iyi bir sonuç çıkar ama bu haliyle tercih etmezdim

her oyunda acilacak bir teknoloji gibi durmuyor. photo realistic oyunlarda cok sirittigi belli oluyor. ama guzel teknoloji, ben kullanirim sahsen.

Anlık yapabilmesi için öyle yapmışlar hocam. Sonrasında tüm 5000 serisine senenin devamında gelecek dendi.

Ben de Nvidia'nın yalancısıyım :kekw:
E anlık yapmak zorunda zaten başka nasıl olacak loading ekranı mi bekleyelim :D

Ben fps durumunu merak ediyorum. Dlss 4.5 çıktığında görüntü kalitesi güzeldi ama 3000 ve 4000 serisi kartlarda gözle görülür 20-30 fps kayıp oluyodu. Bu görüntü ile fps kaybı umarım minimum olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,295
Üyeler
190,189
Son üye
archill0
Geri