frostybite
80+
- Reaksiyon skoru
- 222
Abi dalga mı geçiyonuz cidden bunu beğendiniz mi? Hadi çevre ve objeleri geçtim karakterler rezalet ötesi duruyor.AMD mümkünse yapmasın.Uzak dursun hatta.
hocam sen 2-3-4 serisini unut derim. Teknik olarak bunlar o kartlarda mümkün olmaması lazım.bu gidişle dahada devam eder bakalım dlss 5 hangi kartlar destekleyecek merak ediyorum adamlar şu olayı 2000 serisinde çalıştıtırlarsa bravo gerçekten
4000 serisinde bile olmaz bencebu gidişle dahada devam eder bakalım dlss 5 hangi kartlar destekleyecek merak ediyorum adamlar şu olayı 2000 serisinde çalıştıtırlarsa bravo gerçekten
bazı yerler çok yapmacık duruyor ama yakıştığı yerler var her oyunda açılacak bir şey değil kesinlikle ama yakıştığı yerlerde variğrenç duruyor bu ne lan?? mide bulandırıcı AI la üretilmiş görsellere döndürüyor oyunları.
hocam çıksın görelim ne dersek boş umut fakirin ekmegi der geçerimhocam sen 2-3-4 serisini unut derim. Teknik olarak bunlar o kartlarda mümkün olmaması lazım.
Teknoloji olarak çok iyi anlık yapabilmesi ama değiştirme konusunda ciddi değişmesi kötüAbi dalga mı geçiyonuz cidden bunu beğendiniz mi? Hadi çevre ve objeleri geçtim karakterler rezalet ötesi duruyor.
Bu arada ben videoyu hala izlemedim
E anlık yapmak zorunda zaten başka nasıl olacak loading ekranı mi bekleyelimAnlık yapabilmesi için öyle yapmışlar hocam. Sonrasında tüm 5000 serisine senenin devamında gelecek dendi.
Ben de Nvidia'nın yalancısıyım![]()