Nvidia driver problem bitmedi ?

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,935

video şu dostlar aranızda 5000/4000 serisi kullanıp bu tarz problem çeken var mı ?

forumda 4060 kartı boşta 23 derece çalışan bir arkadaş vardı :D sorun bu imiş demek.

Son düzenleme:

video şu dostlar aranızda 5000/4000 serisi kullanıp bu tarz problem çeken var mı ?

forumda 4060 kartı boşta 23 derece çalışan bir arkadaş vardı :D sorun bu imiş demek.
ya hocam tam kartın siparişini verecektim forumdan çıkmadan karşıma çıktın

Ben driverda hiçbi sorun yaşamadım sadece APP sapıtıyor her güncellemede, Geforce Experience gibi stabil uygulamalayı boş yere kaldırdılar.

yok AMDye alıştım artık uygulamasına (sistem o kadar kötüydü ki girmiyordu)
amd nin uygulaması bir önceki driver da delirtiyordu beni hiç bir türlü açamıyordum kapa aç yapmadan görev yöneticisinden :D 1-2 hafta önce güncelledim işte düzeltmişler.

amd nin uygulaması bir önceki driver da delirtiyordu beni hiç bir türlü açamıyordum kapa aç yapmadan görev yöneticisinden :D 1-2 hafta önce güncelledim işte düzeltmişler.
bende bir driver bulmak için 3 hafta uğraşmıştım sonra yükledim baska serininkini indirmişti monitörün yarısını yedim ama candır bizim için

bende bir driver bulmak için 3 hafta uğraşmıştım sonra yükledim baska serininkini indirmişti monitörün yarısını yedim ama candır bizim için
düzeltiler ya artık 4-5 yıldır ciddi bir driver sorunu çekmedim şükürler olsun.

şuan elimde 4060 var imzada yazan model bir sıkıntı olmadı geldiği gibi 572.xx sürümlü sürücüyü kurdum, öncedende laptop 4060 vardı hp omen hiç sorunu yoktu zaten sensör sorunundan gpuya bakamadım bile.

biraz şans meselesi sanırım driver problemi niye bilmiyorum ama.

Bende 4070 super var dün oyunlar oynuyorum falan bakıyorum ekran kartım 27 derece ama nasıl gurur duyuyorum kasamla meğer yazılımdanmış. ALDATILDIM :( (27 derece olamayacağını biliyorum dalga geçmeyin)

Geri