Neler Yeni

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

asko56

80+ Silver
ARKADAŞLAR GİDİN DİREK CİMERE ŞİKAYET EDİN GLOBAL FİYATI 750 DOLAR OLAN ÜRÜNÜ ULTRA FAYİŞ FİYATA SATIYORLAR DİYEREK TÜM HEPİNİZ ŞİKAYET EDİN TAVSİYEMDİR.

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Erdem
Chat GPT ye yazdırdım ben şu promt ile

Cimer'e bir şikayet yazısı yazacağım. Türkiye'de bilgisayar firmaları çok yüksek fiyatlardan ürünleri satıyorlar ve genelde vergileri bahane ediyorlar. Fakat yüksek kar oranları ile sattıkları çok ortada. Marketlerde bir meyvenin, sebzenin tarladan çıktığı fiyat ve rafa gelene kadar hangi ücret ve masrafların eklendiği artık yazıyor. Bu uygulamanın aynısının bilgisayar sektöründeki parçalar içinde olmasını istiyorum bu konuda cimer'e bir şikayet yazısı yazacağım.Örnek verecek olursak Nvidia tarafından 750$ lansman fiyatı belirlenen bir ürün Türkiye'de şuan 55-60 bin TL arası fiyatlardan satılıyor. Firmaların karları ve vergiler bile eklense bu fiyattan olmaması lazım ortalama 40-45 bin TL arasında satılması lazım.

Satriani

80+ Silver
kendiniz cevaplamışsınız zaten sorununuzu masaüstü zaten genel olarak hammallık 4070li laptoplar her türlü işi görüyor uzanarak takılması da cabası
Aklımda öyle bi' durum vardı zaten.
Genelde de uzanarak takılıyorum yatakta, nereden kanıma girdiyse PC işi bilmiyorum.
Tabii ki performans olarak PC aynı fiyata daha fazla imkan ve daha sonrası için geliştirmeler sunuyor ama şimdi biraz daha sanki nasılsa işim görülürdü, gittiği yere kadar da kullanırdım kafasına geldim.
Bilmiyorum ne olacak, o kadar da parça aldım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Father
botçular saniyesinde bitirdi
kanka bu bot muhabbeti sana çok fazla bir şey kazandırmıyor bende bot yazıyorum çok zor değil selenium kütüphanesi ile yapılan bir şey de botların saniyesinde bitirmesi için sitelerin api vermesi lazım apilerde yapılan işlem süresi çok kısa ama bu tür siteler hiçbir kullanıcıya api vermez selenium ile yapılan botlarda bu kadar hızlı olmuyor

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Umut PEKER

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
kendiniz cevaplamışsınız zaten sorununuzu masaüstü zaten genel olarak hammallık 4070li laptoplar her türlü işi görüyor uzanarak takılması da cabası
Biliyorsunuz değil mi laptop versiyonu kartlar saedece ismen aynı yoksa aralarındaki performans farkı %40 tan 80'e kadar uzanabiliyor. Yani laptop 4070 ti 'ın performansı yaklaşık 2080s'le rx 6800 arasında bir yerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak
Gamegarahda 7 7800x3d inno3d 5070 ti lı sistem 88k bence çok uygun

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
can
Biliyorsunuz değil mi laptop versiyonu kartlar saedece ismen aynı yoksa aralarındaki performans farkı %40 tan 80'e kadar uzanabiliyor. Yani laptop 4070 ti 'ın performansı yaklaşık 2080s'le rx 6800 arasında bir yerde
ben zaten aynılar demedim ki ? dediğim şu 4070li bir laptop her türlü iş görüyor ;)

The Semih

80+ Gold
4070 Tİ kullanan adam ikinci elden 25K ya satsa kabaca, 5070 Tİ alsa 2 katı para ödüyor ve karşılığında toplasan ortalama 10 fps satın alıyor şaka gibi.

Top Bottom