AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Onu bunu bilmem arkadaş ben amd fanboyuyum
Lakin 4 ayrı moddan oluşacak. "DLSS 2.0" gibi. Bakabilirsiniz;Dlss 1.0. gibi fidely fx.
Dlss 2.0. rakibi başka idi.
Hissediyorum geliyorlarDostlar sizce kim daha iyi Ekran Kartı üretiyor NVIDIA mı AMD mi ben NVIDIA daha iyi üretiyor diye düşünüyorum RTX Teknolojisi ve yeni 30 serisi ile AMD'den önde gibi duruyor sizinde fikirlerinizi merak ediyorum yazın tartışalım
Potansiyel kavga çıkartabilecek bir konu .Hissediyorum geliyorlar
fanboylar geliyor
3500 tl idi ve 2070s gücünde nasıl fp değil2060S varken F/P kralı olamazdı o kart.
Sadece güçlü idi.
Merakımdan soruyorum.Donanım olayını tam bilmediğim için şimdi baktım.Farkları ne?Okuduğum kadarıyla RT teknolojisinin daha hızlı çalışabilmesi için donanım koyulduğu yazılıyor.Doğru mu?O "RT" ile bizim bahsettiğimiz "RT" aynı şey değil. O "FidelyFX" paketi "DX12" ile gelecek. Tamamen farklı şeyler bizim bahsettiğimiz ile. Biz donanımsal "RT"den bahsediyoruz. O kartlara "RT" gelirse çok performanslı olamaz. "RT" şuan donanım ile sunuluyor.
5700XT hiç bir zaman 2070S gücünde olmadı.3500 TL idi ve 2070s gücünde nasıl fp değil
"RT" her zaman olan bir şeydi. Lakin biz ona şuan "RT" demeye başladık. Şuan ki ana kastettiğimiz şey "Real Time Ray Tracing". Yani "Gerçek Zamanlı Işın İzleme". "Ekran kart"ları bunu yapabilmek için içerisinde bir dizi "çekirdek" bulundurmak zorundalar. Örneğin "NVIDIA"nın "20 ve 30 serisi ekran kartları"nda "RT core" dediğimiz "Ray Tracing cores" yani "Işın İzleme Çekirdeği" bulunuyor.Merakımdan soruyorum.Donanım olayını tam bilmediğim için şimdi baktım.Farkları ne?Okuduğum kadarıyla RT teknolojisinin daha hızlı çalışabilmesi için donanım koyulduğu yazılıyor.Doğru mu?
RTX öncesindeki PHSYX onun betası mıydı?"RT" her zaman olan bir şeydi. Lakin biz ona şuan "RT" demeye başladık. Şuan ki ana kastettiğimiz şey "Real Time Ray Tracing". Yani "Gerçek Zamanlı Işın İzleme". "Ekran kart"ları bunu yapabilmek için içerisinde bir dizi "çekirdek" bulundurmak zorundalar. Örneğin "NVIDIA"nın "20 ve 30 serisi ekran kartları"nda "RT core" dediğimiz "Ray Tracing cores" yani "Işın İzleme Çekirdeği" bulunuyor.
"PhysX" bir tür fizik motoru. "RT" ise gerçek zamanlı ışın izlemeyi sağlayan bir algoritma.RTX öncesindeki PHSYX onun betası mıydı?
"FidelyFX" "AMD"de "DLSS"e rakip. Aynı zamanda "RT" "6000 serisi AMD ekran kartları"nda da var.rtx ve dlss varken amd de kimmiş