H Howitzer 80+ Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 3 Dün, 16:33 #1 ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5070 kartını aldım. Nvidia'nın sitesinde şu anda 5K serisi için Hem Pragmata hem de 007: First Light kodu alabileceğine dair bir kampanya var. Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcılı bir şekilde aldım. Daha önceden alıp bu sürecin nasıl işlediğini bilen var mı acaba? Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda bu konudan bi haber gibi konuştular. Bunun üzerine bir talep açtı. Somut bir gelişme olursa gelişmelerden haber ederim. Daha önce yaşayan var mıdır?
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5070 kartını aldım. Nvidia'nın sitesinde şu anda 5K serisi için Hem Pragmata hem de 007: First Light kodu alabileceğine dair bir kampanya var. Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcılı bir şekilde aldım. Daha önceden alıp bu sürecin nasıl işlediğini bilen var mı acaba? Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda bu konudan bi haber gibi konuştular. Bunun üzerine bir talep açtı. Somut bir gelişme olursa gelişmelerden haber ederim. Daha önce yaşayan var mıdır?