Nvidia RTX 3000 Super serisi ekran kartları sızdırıldı

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,759
Nvidia Ampere sızıntılarıyla mükemmel bir geçmişi olan saygın haberci kopite7kimi, Nvidia'nın şimdiden GeForce RTX 30 serisi Super kartlarını hazırladığını iddia etti

Sızıntıya göre, GeForce RTX 30 serisi Super grafik kartları, Super olmayan benzerleri gibi Samsung'un 8nm üretim sürecini temel alıcak. Hangi grafik kartlarının Super modelini alacağı belirtilmeyen söylentide; Nvidia, Turing tabanlı kartlarıyla aynı planı takip ederse, GeForce RTX 3060 Super, GeForce RTX 3070 Super ve GeForce RTX 3080 Super serisi kartları görebiliriz.

1626614933036.png

Tarih belli değil
Doğal olarak, mobil GeForce RTX 30 serisi varyantları, masaüstü sürümleriyle birlikte gelecek. Nvidia, GeForce RTX 30 serisi Super ordusunu piyasadaki en iyi grafik kartlarıyla rekabet etmek için ne zaman piyasaya süreceğini açıklamadı. Elimizdeki tek ipucu, 2022'nin ilk çeyreğinde makul bir şekilde çıkış yapacakları şeklinde oluyor.

AMD tarafından da RX 6900 , RX 6700 , RX 6600 XT ve RX 6600 bekliyorum.

Nvidia Ampere sızıntılarıyla mükemmel bir geçmişi olan saygın haberci kopite7kimi, Nvidia'nın şimdiden GeForce RTX 30 serisi Super kartlarını hazırladığını iddia etti

Sızıntıya göre, GeForce RTX 30 serisi Super grafik kartları, Super olmayan benzerleri gibi Samsung'un 8nm işlem birimini temel alacak. Hangi grafik kartlarının Super modelini alacağı belirtilmeyen söylentide; Nvidia, Turing tabanlı kartlarıyla aynı planı takip ederse, GeForce RTX 3060 Super, GeForce RTX 3070 Super ve GeForce RTX 3080 Super serisi kartları görebiliriz.

Alıntıyı görüntüle

Tarih belli değil
Doğal olarak, mobil GeForce RTX 30 serisi varyantları, masaüstü sürümleriyle birlikte gelecek. Nvidia, GeForce RTX 30 serisi Super ordusunu piyasadaki en iyi grafik kartlarıyla rekabet etmek için ne zaman piyasaya süreceğini açıklamadı. Elimizdeki tek ipucu, 2022'nin ilk çeyreğinde makul bir şekilde çıkış yapacakları şeklinde oluyor.

AMD tarafından da RX 6700 , RX 6600 ve RX 6600 XT , RX 6900 bekliyorum.
güzel. benim kafamdaki soru fiyatlandırması nasıl olacak acaba?

Bu intel de kart çıkarıyodu ne oldu o iş ?

keşke ilk çıktıklarında zınk diye tüm kartları piyasaya sürülseydi amd vay canına derdi

1660 Ti/Super veya 2080Ti/Super gibi, Ti'lardan ucuz olup performans olarak %5 falan altında mı olacak acaba. Öyle olursa üzülürüm.

Sızıntıya göre, GeForce RTX 30 serisi Super grafik kartları, Super olmayan benzerleri gibi Samsung'un 8nm üretim sürecini temel alıcak. Hangi grafik kartlarının Super modelini alacağı belirtilmeyen söylentide; Nvidia, Turing tabanlı kartlarıyla aynı planı takip ederse, GeForce RTX 3060 Super, GeForce RTX 3070 Super ve GeForce RTX 3080 Super serisi kartları görebiliriz.

Alıntıyı görüntüle

Tarih belli değil

AMD tarafından da RX 6900 , RX 6700 , RX 6600 XT ve RX 6600 bekliyorum.
Lütfem vramler düzgün olsun.

Geri