yok arada 50 55 k ya haır sistem çıkıyor onlardan bahsediyorum
Çok cinsiyetçi bir yaklaşım oldu buİnsanları tehdit eden firma adamdır evet.
evet aynı performansta degil zaten ama aralarına 70 80 bin tl lik bir fiyat farkıda yok5090 ve 9070xt aynı performansta değil ki. 9070xt 5070ti ile 5080 arasında bir kart.
insanları tehdit eden firma bayandırÇok cinsiyetçi bir yaklaşım oldu bu
mimarlardan kastın nedir eger amd yazılısal sorunları oldugunu kasteiyorsan cok yanlıyıyorsun amd bu sorunların hepsini gecti nvidia yasıyorum suan bir suru yazılım hataları yeni sürücüye guncellemeye korkar oldum hep bir sorun yasıyorum bırakın artık fanboyluyu sende biliyorsunkral o arkadaş diyorki mimarlar falanda gerek yok para vermesin 50 klık fp bir 9070xt sistem alsın hajnhjbna
anlamak istemiyorsun herhalde 5090 ile 9070xt arasında dağlar var performanstta 5090 gücüne ihtiyacı olan onu alacakmimarlardan kastın nedir eger amd yazılısal sorunları oldugunu kasteiyorsan cok yanlıyıyorsun amd bu sorunların hepsini gecti nvidia yasıyorum suan bir suru yazılım hataları yeni sürücüye guncellemeye korkar oldum hep bir sorun yasıyorum bırakın artık fanboyluyu sende biliyorsun![]()
allah korusun tekellik her zaman kötü fsr açınca çamur oynamak istemiyorumBence hem işlemci hem ekran kartı tarafında AMD Tekel olsa bir şey olmaz
Tamamanlamak istemiyorsun herhalde 5090 ile 9070xt arasında dağlar var performanstta 5090 gücüne ihtiyacı olan onu alacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah korusun tekellik her zaman kötü fsr açınca çamur oynamak istemiyorum