Öneri NZXT H6 FLOW VS CORSAIR 3500X

NZXT de öyle pek kaliteli kasalar üretmiyor açıkçası, işçilik zayıf. Dahili fanlar hâlâ 3 pinli ve sesli ucuz fanlar. Corsair ise RS120 fanlarla geliyor kalite olarak çok daha üstün gerçi sende zaten fan varmış ama.
Fanın benim için önemi yok, hava sirkülasyonu ve görünüş ön planda benim için o yüzden hangi kasayı almam gerektiğine karar veremedim. Fanım olmasa corsaire direkt yapışırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakınlarında 2.el lianli o11 yokmu ?
Maalesef. Lianli o11 dynamic 5klara falan gelse yönelebilirim de çok fark var aralarında. Arasında kaldığım kasalar max 5200

@Mehmet Yılmaz phanteks nv5 nasıldır?
3500xden iyi nv7 bulursan daha iyi

Fanın benim için önemi yok, hava sirkülasyonu ve görünüş ön planda benim için o yüzden hangi kasayı almam gerektiğine karar veremedim. Fanım olmasa corsaire direkt yapışırdım

Maalesef. Lianli o11 dynamic 5klara falan gelse yönelebilirim de çok fark var aralarında. Arasında kaldığım kasalar max 5200
Anladim nv5 alabilirsin kalite olarak emin ol daha üst bir kasa bütçe artarsa 2.el baktım nv7 var o paralara ama il dışı olur büyük ihtimal

3500xden iyi nv7 bulursan daha iyi

Anladim nv5 alabilirsin kalite olarak emin ol daha üst bir kasa bütçe artarsa 2.el baktım nv7 var o paralara ama il dışı olur büyük ihtimal
İl dışı da kargo yapmıyorlar maalesef sahibindenden de gönderilmiyor

İl dışı da kargo yapmıyorlar maalesef sahibindenden de gönderilmiyor
Desi sınırı artırıldı diye biliyorum ben Param Güvende ile yollanıyor olması lazım artık. Ama kargo her türlü risk tabii.

45 yaşında bir insan ve H5 Flow (2022) kullanıcısı olarak yıllar yılı kullanmadığım kasa markası kalmadı. En çok memnun olduğum marka NZXT oldu. Top class ürün yapıyor adamlar bence. Ben olsam NZXT alırdım.

İkiside Güzel Ama Benim Tercihim .

CORSAIR 3500X Olurdu Hocam .

Desi sınırı artırıldı diye biliyorum ben Param Güvende ile yollanıyor olması lazım artık. Ama kargo her türlü risk tabii.
Desi Sınırı Atrsa Bile Yinede Risk Taşıyor Hocam .

Satıcı Ürünü Doğru Kargolamazsa Kırılma Oranı Yüksek Olur .

Selam, iki kasa arasından birini seçmem gerekiyor baya zorlandım :D
Elimde 7x Lianli Sl Inf fan var, fanlar benim için bir etken değil o yüzden.
Aklımı karıştıran şey corsair 3500x daha geniş bir kasa, nzxt 365mm corsair 410mm gpu desteği sunuyor (şuan piyasadaki en büyük kart 358mm)
Kule tipi soğutucu tarafında corsair yine 15-18mm gibi önde (360mm aio kullanıyorum benim için bir etken değil)
H6 Flowun görünüşünü çok daha beğeniyorum.
Hava sirkülasyonu konusunu bilmiyorum hangisi daha iyidir vs.
Lütfen seçmeme yardımcı olun, bu hafta içerisinde alacağım :D
Ek olarak bunlar arasında 3500xe çok benzeyen gigabyte c500p de seçenekler arasına girebilir.
aerocool p500c kullanıyorum önerebilirim sizin bütçeniz çok rahat yeter buna tabi tercih meselesi ben fanları ve curved camı için aldım

aerocool p500c kullanıyorum önerebilirim sizin bütçeniz çok rahat yeter buna tabi tercih meselesi ben fanları ve curved camı için aldım
F/P Olarak Çok Güzel Akvaryum Tercih Meselesi :d

akvaryumların hava akışı çok kötüleniyor ama msi mag forge m100r kasadan geçtim buna ve sıcaklıklar aynı altta ve üstte fanlar yok daha bi de :D
Fanları Bir Corsair , Nzxt Etmez Ama İyidir :)

Geri