Neler Yeni

• Asgari ücret için 3 formüllü fiyat söylendi.

Alfha13

80+ Silver
Bakalım halkın çoğunluğu asgari ücrete gelen zammın alım gücünü arttırmadığını, kaşıkla verilip kepçeyle alındığını farkedene kadar asgari ücret ne kadar olacak? 2 milyon olur diyorum ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Son dakika: Kritik konuların ele alındığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 4 saat süren ve ana gündem maddeleri asgari ücret zammı ve bayram tatilinin olduğu toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili "Ara zam yapılması için talimat verdim, en kısa sürede müjdeli haberi vereceğiz." dedi.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Son dakika: Kritik konuların ele alındığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 4 saat süren ve ana gündem maddeleri asgari ücret zammı ve bayram tatilinin olduğu toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili "Ara zam yapılması için talimat verdim, en kısa sürede müjdeli haberi vereceğiz." dedi.
Birisi de çıkıp demiyor ki Paramızın değeri daha da düşüyor... Birde açıklama yaparken Kılıçdaroğluna sallaması aşşırı saçma bir şeydi

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Ülkedeki çoğu kişi asgari ücretle çalışırken ıstedikleri kadar zam alsınlar insanların refah seviyesi hic bir zaman artmayacak artar maas dolayisiyla asgari ücretle çalışmayan insanlarin da maaşı artmak zorunda kalacak buna istinaden sirketlere düşen maas ortalamasi artacak ve sirketler urunlerini daha fazla paraya satacaklar kar elde edebilmek için asgari ucret kucuk bir kısım tarafindan kullanilsa artis sıkıntı yaratmayabilir ama ulkede bu kadar asgari ucretle çalışan insan varken artarsa bence daha kotu olur en mantıklısı fiyat artışının onune gecmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Babam 60 yaşında memur, tek maaşız. ilk kez bu yıl kurban kesemeyeceğiz( ilk evlendiklerinde bile borçları olduğu halde kesebilmişler). Bizi bu hâle getirenler utansın, Allah sorsun.
Biz kurban işine ucu ucuna anca girebildik. 7 kişiyiz. Gerçekten şuan bile iyi günlerimiz diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
1 ay sonra 4250 TL nin daha değerli olduğunu göreceğiz

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
şimdi ben fazla ekonomiden anlamamda benim dediğim şeye benzer bir şey olacak sanırım, asgari ücrete zam gelecek, zamdan sonra fabrikalar ya fiyat arttıracak yada işçi çıkartacak ve sonuç aynı olmayacakmı? benmi yanlış biliyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
şimdi ben fazla ekonomiden anlamamda benim dediğim şeye benzer bir şey olacak sanırım, asgari ücrete zam gelecek, zamdan sonra fabrikalar ya fiyat arttıracak yada işçi çıkartacak ve sonuç aynı olmayacakmı? benmi yanlış biliyorum?
Yani hemen hemen senin dediğin gibi

SadeceSeyf

80+ Gold
Biz kurban işine ucu ucuna anca girebildik. 7 kişiyiz. Gerçekten şuan bile iyi günlerimiz diye düşünüyorum.
Hocam benim babam imam gibi adam o bile diyor ki ben bir senelik maaşımı bir kurbana veremem. Emekli adam 2800 TL maaş alıyor. Uyuyamıyor adam
Mesaj otomatik birleştirildi:

man hahahah. Demirtaş cosplay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35