Birisi de çıkıp demiyor ki Paramızın değeri daha da düşüyor... Birde açıklama yaparken Kılıçdaroğluna sallaması aşşırı saçma bir şeydiSon dakika: Kritik konuların ele alındığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 4 saat süren ve ana gündem maddeleri asgari ücret zammı ve bayram tatilinin olduğu toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili "Ara zam yapılması için talimat verdim, en kısa sürede müjdeli haberi vereceğiz." dedi.
Biz kurban işine ucu ucuna anca girebildik. 7 kişiyiz. Gerçekten şuan bile iyi günlerimiz diye düşünüyorum.Babam 60 yaşında memur, tek maaşız. ilk kez bu yıl kurban kesemeyeceğiz( ilk evlendiklerinde bile borçları olduğu halde kesebilmişler). Bizi bu hâle getirenler utansın, Allah sorsun.
Maalesef öyle.. Allah kabul etsin hocam.Biz kurban işine ucu ucuna anca girebildik. 7 kişiyiz. Gerçekten şuan bile iyi günlerimiz diye düşünüyorum.
Rakamlar komedi her şeyin fiyatı 2-3 kat artmış bu rakamlar çok komik bu piyasaya göre en az 7000 olmalı
1 ay sonra 4250 TL nin daha değerli olduğunu göreceğizSon dakika: Kritik konuların ele alındığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 4 saat süren ve ana gündem maddeleri asgari ücret zammı ve bayram tatilinin olduğu toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili "Ara zam yapılması için talimat verdim, en kısa sürede müjdeli haberi vereceğiz." dedi.
şimdi ben fazla ekonomiden anlamamda benim dediğim şeye benzer bir şey olacak sanırım, asgari ücrete zam gelecek, zamdan sonra fabrikalar ya fiyat arttıracak yada işçi çıkartacak ve sonuç aynı olmayacakmı? benmi yanlış biliyorum?1 ay sonra 4250 TL nin daha değerli olduğunu göreceğiz
Yani hemen hemen senin dediğin gibişimdi ben fazla ekonomiden anlamamda benim dediğim şeye benzer bir şey olacak sanırım, asgari ücrete zam gelecek, zamdan sonra fabrikalar ya fiyat arttıracak yada işçi çıkartacak ve sonuç aynı olmayacakmı? benmi yanlış biliyorum?
Hocam benim babam imam gibi adam o bile diyor ki ben bir senelik maaşımı bir kurbana veremem. Emekli adam 2800 TL maaş alıyor. Uyuyamıyor adamBiz kurban işine ucu ucuna anca girebildik. 7 kişiyiz. Gerçekten şuan bile iyi günlerimiz diye düşünüyorum.
man hahahah. Demirtaş cosplay1 ay sonra 4250 TL nin daha değerli olduğunu göreceğiz