Okul için kalkamıyorum yardım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
Cuma günüde kalkamadım bu gün de kalkamadım. Gece 12 gibi yatıyorum yatağa ne yapayım edeyim uyuyamıyorum, uyumam 3'ü buluyor. Sonra sabah hiç ama hiç kalkamıyorum sanki bedenim yatağa çivilenmiş. Sonra geri uyandığımda zaten saat öğlen 12 falan olmuş oluyor. Önceden gayet kolay kalkardım şimdi böyle oluyor önerisi olan var mı düzelmesi için?

12 den biraz daha erken yatın hocam kalkmak için alarm kurabilirsiniz.Birde Nefesinizi 4-5 saniye alın,aldığınız havayı 5-6 saniyede vermeye çalışın.Öyle yapınca uykunuz biraz daha hızlı gelir.

12 den biraz daha erken yatın hocam kalkmak için alarm kurabilirsiniz.Birde Nefesinizi 4-5 saniye alın,aldığınız havayı 5-6 saniyede vermeye çalışın.Öyle yapınca uykunuz biraz daha hızlı gelir.
12 den daha erken yatamıyorum ki ya, alarm kuruyorum zaten, çalınca uyanıyorum ama yataktan kalkamıyorum :D Teşekkürler önerin için

Evinde balkon varsa uyuyamadığında azıcık balkona çık bol bol nefes al. Ayrıca şınav çekerek kendini yorabilirsen vücudunun uyku isteği artar.

Cuma günüde kalkamadım bu gün de kalkamadım. Gece 12 gibi yatıyorum yatağa ne yapayım edeyim uyuyamıyorum, uyumam 3'ü buluyor. Sonra sabah hiç ama hiç kalkamıyorum sanki bedenim yatağa çivilenmiş. Sonra geri uyandığımda zaten saat öğlen 12 falan olmuş oluyor. Önceden gayet kolay kalkardım şimdi böyle oluyor önerisi olan var mı düzelmesi için?
1 gün erken kalk ne yap ne et erken kalk gün içinde yorulursan o gün erken uyursun. Kalkınca duş alabilirsin uykun açılması için.

1 gün boyunca uyuma sonra düzene sok uykunu

Vücudunu yormak işe yaramaz tam tersine böyle bir durumda erken yatar lakin çok uyur.
En iyisi saat 10 gibi yatağa yat ve ne yaparsan yap asla gözlerini açma bir bakmışsın sabah olmuş.
(Hiç bir şey düşünme.)

gece hiç uyuma zorla kendini okula gidene kadar dışarı çık vb. uykun kaçar zaten ben uyku düzenim senin gibi bozulunca uyumuyorum toparlanıyor şuan okuldan yeni geldim hatta yatıcam uyuyudcam bi 15 dakikaya gece kalkıyorum 12 gibi oturup ödevimi yaparım yemeğimi yerim dizimi izlerim sabah 5:30 da çıkarım tekrar okula giderim böyle gece kalkıp dizi izleyip okula öyle gitmek cidden iyi hissettiriyor uyku düzenini benim gibi yaparsan yararını görebilirsin okul zamanı.

Yatmadan önce kahve gibi uykunuzu alacak içecekler içmemelisiniz.

Geri