Ziya Selçuk kendisi dedi ve eğer haberleri okuyorsan vakaların düştüğünü ve tam kapanmadan sonra açılacağımızı görüyorsundurDoğrulayacak bir kaynağınız var mı ?
Görmediğimiz okulun sıvavını neden oluyoruz ertelenmesi gerek @ziya selçuk
Ziya Abim adamsın17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
antik twitter tarikatına haber salalım anında sınavlar askıya alınırSınavların iptal olması için yapılması gerekenler:
1- Fake haber
2-Protesto
BEnim daha aklıma gelmedi
bize tam kapanma haberi açıklandıktan 2 saat sonra okul grubuna mesaj geldi 17 mayısda olcak diye valla bunaldım ya kalmak filan umrumda değil ne olursa olsun böyle iş mi olur 1. sınavlar 1. üniteden 2. sınavlar 2-3-4 yetişmiyor yetişmiyor deli ediyorlar yaBizim okulun sayfasinda sinav var diye birsey yazmiyo valla
Başladığı falan yok, iptal oluyor.17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?