Neler Yeni

Okul Sınavları Başlıyor

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Doğrulayacak bir kaynağınız var mı ?
Ziya Selçuk kendisi dedi ve eğer haberleri okuyorsan vakaların düştüğünü ve tam kapanmadan sonra açılacağımızı görüyorsundur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görmediğimiz okulun sıvavını neden oluyoruz ertelenmesi gerek @ziya selçuk
Eua6tsYXcAAOeGZ.jpg

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor :) ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
Ziya Abim adamsın
vaka sayısı 1 vakalar artmadan kulları kapatmalıyız
vaka sayısı günlük 50k sınav yapalım çoh mantıklı

Yogurtcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
Bazı öğrenciler uzaktan eğitimden daha iyi anladığını söylüyormuş kim acaba onlar 1. sınıf falan galiba. ilk başta eba tv vardı hocaların robottan farkı yoktu gerçekten sonra canlı dersler çıktı ilk başta giriyodum derslere dinliyodum sonradan o kadar sıkmaya başladı ki canlı dersler şuan bunu yazarken dersteyim

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Bizim okulun sayfasinda sinav var diye birsey yazmiyo valla

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Sınavların iptal olması için yapılması gerekenler:
1- Fake haber
2-Protesto
BEnim daha aklıma gelmedi
antik twitter tarikatına haber salalım anında sınavlar askıya alınır

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Bizim okulun sayfasinda sinav var diye birsey yazmiyo valla
bize tam kapanma haberi açıklandıktan 2 saat sonra okul grubuna mesaj geldi 17 mayısda olcak diye valla bunaldım ya kalmak filan umrumda değil ne olursa olsun böyle iş mi olur 1. sınavlar 1. üniteden 2. sınavlar 2-3-4 yetişmiyor yetişmiyor deli ediyorlar ya

T.P.G.

80+ Titanium
17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor :) ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
Başladığı falan yok, iptal oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,254
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom