Neler Yeni

Okula giderken stres yapma

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Yaklaşık 1 aydır bir sürü psikolojik sorun yaşıyorum her hafta psikoloğa psikiyatriye gidiyorum.(Psikiyatist ilaç verdi ama ben ilacı sevmiyorum ve kendim korkularımın üstüne giderek düzeliceğime inanıyorum o yüzden kullanmıyorum.)Panik atak, kaygı ,anksiyete bozukluğu falan çıktı. Ve okula gittiğimde ölücem bayılıcam zannediyorum okula gittiğim an acaaaayip tuvaletim geliyo karnım cok ağrıyo, terlemeye başlıyorum.ve yarın okullar açılıyo hiç gitmek istemiyorum daha simdiden strese başladım düşünmemeye çalışıyorum ama duramiyorum ne yapmam lazım? @GriCaner

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah
Yaklaşık 1 aydır bir sürü psikolojik sorun yaşıyorum her hafta psikoloğa psikiyatriye gidiyorum.(Psikiyatist ilaç verdi ama ben ilacı sevmiyorum ve kendim korkularımın üstüne giderek düzeliceğime inanıyorum o yüzden kullanmıyorum.)Panik atak, kaygı ,anksiyete bozukluğu falan çıktı. Ve okula gittiğimde ölücem bayılıcam zannediyorum okula gittiğim an acaaaayip tuvaletim geliyo karnım cok ağrıyo, terlemeye başlıyorum.ve yarın okullar açılıyo hiç gitmek istemiyorum daha simdiden strese başladım düşünmemeye çalışıyorum ama duramiyorum ne yapmam lazım? @GriCaner
Stress cidden çok kötü bir şey bende işte çalışırken çoğunlukla oluyor. Resmen sinir krizine kadar yol açiyor. Psk filan gitmedim zaten gitmem de. Pozitif olmaya çalişiyom stress gelince hemen başka bir şey düşünmeye çalışiyom. Ve zikir yapmak ta çok etkili öneririm. Umarım en yakın zamanda iyileşirsin

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz
Bende De Büyük Tuvaletim Gelince Aynı Oluyor Ama Ben Kötüyüm Deyip Çıkıyom Rapor Alıyom Ailemin Haberi Var Zaten Gidiyom Eve Sırf Onun İçin Okulun Pis Yerinden Yapmaktansa Rahat Ol Öyle bir şey Olduğunda Git Müdürden İzin Al Eve Git

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende De Büyük Tuvaletim Gelince Aynı Oluyor Ama Ben Kötüyüm Deyip Çıkıyom Rapor Alıyom Ailemin Haberi Var Zaten Gidiyom Eve Sırf Onun İçin Okulun Pis Yerinden Yapmaktansa Rahat Ol Öyle bir şey Olduğunda Git Müdürden İzin Al Eve Git
Ben de eve gidiyorum ama artık dayanmak istiyorum derslere odaklanamıyorum

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Açıga geçme kalktı ayrıca korkularımın üstüne gitmem gerektiğini söylüyolar o yüzden hep sosyalleşmeye çalışıyorum normalde 1 kere bile dışarı çıkmam bu hafta sevmesemde hiç eve girmedim hep gezmeye çalıştım
Aga çok takılma ya sen yaparsın rahatta kal çok takma kafaya onu dene
Kafandaki altın kural kimseyi dikine takmamak olsun yeter 😁

JackRyan

80+ Silver
Açıga geçme kalktı ayrıca korkularımın üstüne gitmem gerektiğini söylüyolar o yüzden hep sosyalleşmeye çalışıyorum normalde 1 kere bile dışarı çıkmam bu hafta sevmesemde hiç eve girmedim hep gezmeye çalıştım
Secita 20mg doktordan iste artık stres yapmiyorsun hatta o tarz şeyler düşündürtmüyor sana bende de anksiyete var bu ilaçla 5 aydir sorunsuz ilerliyorum.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Valla Bende Lise 1'den Beri Böyle Dayanmak Zor
BEnimde aynı 9 da vardı sonra yaz tailinde baya düzeldim çok rahattım sonra 10 başladı daha iyiydim şimdi 11 deyim acayip kötüyüm derse hicbir şekilde odaklanamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Van'da mı yaşıyorsunuz
Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Secita 20mg doktordan iste artık stres yapmiyorsun hatta o tarz şeyler düşündürtmüyor sana bende de anksiyete var bu ilaçla 5 aydir sorunsuz ilerliyorum.
İlaç kullanmak istemiyorum doktor misol 50mg verdi zaten ama sevmiyorum hayalet gibi dolaşmak istemiyorum kendim yenmek istiyorum

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
hocam okulda sosyal arkadaşın varmı ? yoksa arkadaş edin takıl , kimseyi kafana takma onlar neyse sende osun

Top Bottom