Neler Yeni

Okula gitmek istemiyorum.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Hocam önemli olan okumak değil çalışmak
( bir tanıdığım şu an 18 dükkanı var ve esnaf)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende lgs!

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Meslekten kastın zanaat ise, camcı, pimapenci, araba ustası vs gibi para yapan işler ise mantıklı. Eğitim sistemi ve okullar kötü erken yaşta meslek sahibi olmak çok daha avantajlı ama ıvır zıvır işler peşinde koşmaman lazım, madek okulu bırakacaksın bıraktığına değsin.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
hocam ben ilçemdeki en iyi 2. anadolu lisesine gidebiliyordum ama gitmedim çıraklığa yazıldım benim babam su tesisatçısı ben ilk dediğimde istemededi beni en son çare olarak gör derdi ben ilk 3 4 ay gittim sonra dedim baba ben gitmek istemiyorum yks de atanamam dedim çükü ben ea yım ve bütün ealar açıkda bildiğim kadarıyla babamı zar zor ikna ettim ve kendimi çıraklığa yazdırdım he ne dediklerim gibi ortam çok kötü her tenefüs okul bahçesinin ücra köşelerinde sigara içiyorlar ama kendini koruyabilrsin benim gibi he ne işin özeti gerçekden istediğin mesleği yapıcaksan bunu babana adam akıllı anlat gidip babana AĞLAMA adam akıllı anlat ben öyle yaptım ve şuan mutluyumhe ne işin sonucunda mesleği iyi öğrenirsem paraya para demiycem sende öyle ol kendini tamamiyle mesleğine ver
.

Livaković

80+ Silver
Rakibim senmisin? Hayatın boyunca 9-5 kölesi olacaksın sen oku para için insanlar sizi kullanıyor basamak olmuşsunuz farkında değilsiniz hep başkası için çalışacaksın
okumayarakta çöpçü olup milletin pisliğini temizlemek iyidir herkes sistemin bozuk olduğunu biliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom