ilkaycam.m
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 632
fight club ızlemısçok fazla motivasyon videosu izledin sanırsam![]()
fight club ızlemısçok fazla motivasyon videosu izledin sanırsam![]()
Ayen oylefight club ızlemıs
.hocam ben ilçemdeki en iyi 2. anadolu lisesine gidebiliyordum ama gitmedim çıraklığa yazıldım benim babam su tesisatçısı ben ilk dediğimde istemededi beni en son çare olarak gör derdi ben ilk 3 4 ay gittim sonra dedim baba ben gitmek istemiyorum yks de atanamam dedim çükü ben ea yım ve bütün ealar açıkda bildiğim kadarıyla babamı zar zor ikna ettim ve kendimi çıraklığa yazdırdım he ne dediklerim gibi ortam çok kötü her tenefüs okul bahçesinin ücra köşelerinde sigara içiyorlar ama kendini koruyabilrsin benim gibi he ne işin özeti gerçekden istediğin mesleği yapıcaksan bunu babana adam akıllı anlat gidip babana AĞLAMA adam akıllı anlat ben öyle yaptım ve şuan mutluyumhe ne işin sonucunda mesleği iyi öğrenirsem paraya para demiycem sende öyle ol kendini tamamiyle mesleğine ver
okumayarakta çöpçü olup milletin pisliğini temizlemek iyidir herkes sistemin bozuk olduğunu biliyor.Rakibim senmisin? Hayatın boyunca 9-5 kölesi olacaksın sen oku para için insanlar sizi kullanıyor basamak olmuşsunuz farkında değilsiniz hep başkası için çalışacaksın