!!! Okullar Açılıyor !!!

Okula

• Gideceğim

Oylar: 31 44.9%
  • Gitmeyeceğim

Oylar: 38 55.1%

• Oy kullanan toplam üye
    69
Vallaha kral bazı hocalar dedi işte 8. sınıf konularını işleyeceğim ondan gitmek istiyorum çünkü yazın çalışmayacağım derslere. Bir meslekte çalışmayı düşünüyorum o yüzden derslere pek bakamam ama belki gidersem 2-3 şey önceden öğrenmiş olurum ama gitmem ya herhalde.
kanka seneye işlencek konular zaten yani işlenmemezlik olmucak zaten senin kararın yine de

kanka seneye işlencek konular zaten yani işlenmemezlik olmucak zaten senin kararın yine de
Ya orası öyle de biraz da arkadaşlarımı özledim. Çevremde hiç arkadaşım yok ve okulda 2-3 kişi var. Onlarla görüşmekte istediğim için gitmek istiyorum ama 1 hafta falan gider sonra gitmem herhalde.

Arkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?
gitmeyeceğim.

Uzaktan İşlenen Konuların Tekrarı yapılabilir en mantıklısı.

Ya orası öyle de biraz da arkadaşlarımı özledim. Çevremde hiç arkadaşım yok ve okulda 2-3 kişi var. Onlarla görüşmekte istediğim için gitmek istiyorum ama 1 hafta falan gider sonra gitmem herhalde.
1 ay boyunca sadece 6 gün okula gidilecekmiş istersen git ama dersler sanırım sosyal yaşam üzerine olucak gibi bir söylem var ziya selçuk sosyal duygusal anlamda eksiğiz falan diyordu onun telafisi yapılabilir diyorlar

Arkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?
ya tatılsız okul mu olur gitmem asla

Gitmeyeceğim ben hem gerek yok hemde sıcak+ yaz tatili konusunda hassasım.

1. Evet okula gitmek işime gelmiyor. Uzaktan eğitime de girmiyorum sınavda yok banane.
2. 6 günde ne öğreneceğiz?

1622490447868.png

D-dostum okul nE?

Çalışmak zorunda kaldığında, lise veya üniversite sınavına gireceğin zaman bu soruyu kendine tekrar sor.

Sadece 6 gün mü olacak yüz yüze eğitim? Pandeminin durumuna göre artabilir bence.
1. Bu doğrudur demiyorum ama benim tercihim ve şuan bu çok tatlı geliyor. İlerde sıkıntı çeker miyim muhtemelen
2. Liseye gidiyorum haftada 2 gün 3 haftadan 6 gün.

Çalışmak zorunda kaldığında, lise veya üniversite sınavına gireceğin zaman bu soruyu kendine tekrar sor.

Sadece 6 gün mü olacak yüz yüze eğitim? Pandeminin durumuna göre artabilir bence.
Sadece 6 gün değil de, 3 hafta gideceğiz. Haftada 2 gün gideceğimizden kaynaklı 6 gün oluyor işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri