bende kapanır diyorum 2 ay bile sürmez bence 1 ay sonra kapanır bileMax. 2 ayı var. Otur ve seyret.
Öyle olsa bile kapanmaz kolay kolay ve 2. dozda aşılama oranı %80-85 olunca maske yasağı ve karantina tam aşılılara kalkıcak sanırım sürü bağışıklığında maske yasağının kalkacağı söylendi çünkü.Okullar kapanır diye düşünmeyin boşa vakit kaybı, dersinize çalışın salmayın.vakalar çok artar ise kapatırlar bence sizce ?
Hocam konuyu takip edip not ettim.Max. 2 ayı var. Otur ve seyret.
Sınıfta 28 kişiyiz, herkes yan yana.Vakalar artıyor fakat hergün binlerce insan aşısını oluyor. Okul kapanmaz. Birkaç ay vakalar yükselir sonra normale döneriz bence.
niye atıyorsun ki ?Hocam konuyu takip edip not ettim.
2 ay sonra kapanmazsa bir kızgın emoji alırsınız.
Büyük bir tehdit ama olsun.
bizim sınıfta maskeler hep aşşağı da benimki takılı sürekli hepSınıfta 28 kişiyiz, herkes yan yana.
Sınıfta 40 kişi ders işleyen bile var. Tedbir 0.
Sabah insanları yan yana toplayıp selam veriyorlar ki corona daha fazla yayılsın diye herhalde.
Sizce bu imkanlarla devam etmesi mümkün mü?
Sınıfındakilere her gün veya bir kaç derste bir dikkat etmelerini söyleyebilirsin.Sınıfta 28 kişiyiz, herkes yan yana.
Sınıfta 40 kişi ders işleyen bile var. Tedbir 0.
Sabah insanları yan yana toplayıp selam veriyorlar ki corona daha fazla yayılsın diye herhalde.
Hoca diyor ki telefonlarınızı masaya koyun, 28 kişinin telefonunu bir masaya topluyor okumuş ve cahil olmayan bir insan. 28 kişiyi maskesiz bir alana koymak ile aynı şey.
Sizce bu imkanlarla devam etmesi mümkün mü?
Taşıyıcı olan kişi maske takmalı. Eğer başka biri corona ise maske takmıyorsa ve sen takıyorsun büyük ihtimal ile bulaşacaktır yine.niye atıyorsun ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizim sınıfta maskeler hep aşşağı da benimki takılı sürekli hep
Karşı sınıfımızdan 1i corona olmuş hocalar dikkatli olun diyor.herkese merhabalar okullar sizce kapanır mı ?