Okula dahi gitmem burası arabistan değil arabistana gidebilir memnun olmayan burası laik türkiye cumhuruyetidir o kadar.Çoğu kişi neden atandığını bilmiyor ama okullara imam veya vaiz atanacağı yönünde haberler var.Sizce sebebi ne?İyi mi oldu kötü mü oldu?
Hocaları astı diyorlar ya atatürke sırf bu yüzden sevmiyorlar böyle adamları astı atatürk haklıydıda bennim okulumda öğretmen niyetine imam gelse ben asardım direk atam keşke sen olsaydında şu hocayıda sen assaydınAncak atanma durumu kesin derecesinde ama hatta İzmir de falan protesto edilmiş.
öyle bir şey olmaz ortalığı karıştırma için yapılmış olabilir
Hocam haberi bir öğretmen akrabamdan aldım siyasi olarak bunları desteklemiyorlar ancak imamhatip terkli biri olduğum için bu durumlarda hep dalga geçiyorlardı benle.Haberi sadece sol cenah sayfaları paylaşmış. Genelde bu durumda asılsız oluyor.
Öğretmen niyetine değil her okula 1 tane olucak şekilde atanmış.Hocaları asma konusunda ise evet Atatürk asılcak hoca kılıklı hainleri astı.Hocaları astı diyorlar ya atatürke sırf bu yüzden sevmiyorlar böyle adamları astı atatürk haklıydıda bennim okulumda öğretmen niyetine imam gelse ben asardım direk atam keşke sen olsaydında şu hocayıda sen assaydın
Aslında şuan LGBT olaylarından dolayı tüm dinleri temsil edicek bir kişi atanabilirdi.Tabi sıkı bir denetim altında.
Bunu başka yere çekebilecek popcorn akıllı arkadaşlar olabilir btw.evet Atatürk asılcak hoca kılıklı hainleri astı.
Hocam popcorn benim için komedisyendir bu herif Stallin Almanlar dan Ayetel Kursi ile korundu demişti, Shakespeare e Şeyh Pir demişti ve hatta keşke Yunan galip gelseydi sözlerinden sonra Atatürk bunun dedesini nasıl görmemiş diye düşünmedim değilBunu başka yere çekebilecek popcorn akıllı arkadaşlar olabilir btw.
Atama bir kere daha saygı duydum