Olduğunca Küçük Oyuncu Kasası!!

Hunzz

80+
Reaksiyon skoru
10
Selamünaleyküm öncelikle
Hava akışı iyi olan ve anakart boyutlarına (M-ITX veya M-ATX) göre tam oturan kasalar arıyorum siyah renk tercihim kablo kirliliğide olsun istemiyorum
Psu olsun olmasın fark etmez olursada 850watt sağlam bi psu olmalı.
Bilgisi olan dostlar şimdiden teşekkürler

Selamünaleyküm öncelikle
Hava akışı iyi olan ve anakart boyutlarına (M-ITX veya M-ATX) göre tam oturan kasalar arıyorum siyah renk tercihim kablo kirliliğide olsun istemiyorum
Psu olsun olmasın fark etmez olursada 850watt sağlam bi psu olmalı.
Bilgisi olan dostlar şimdiden teşekkürler
Aleyküm selam
Hocam böyle bir sistem yapma düşüncen var ise Mini ITX kasa alacaksan Mini ITX anakart alman lazım onu önceden bil.
Micro ATX kasalar zaten büyük Mini ITX lere göre.

Aleyküm selam
Hocam böyle bir sistem yapma düşüncen var ise Mini ITX kasa alacaksan Mini ITX anakart alman lazım onu önceden bil.
Micro ATX kasalar zaten büyük Mini ITX lere göre.
Bilmiyorum hocam anakartda kasaya göre alınacak micro ATX boyutları yeterli olur kendimce mini itx cidden aşırı küçük

Bilmiyorum hocam anakartda kasaya göre alınacak micro ATX boyutları yeterli olur kendimce mini itx cidden aşırı küçük
1760036072171.webp

Şu tarz minimal bir şey mi istiyorsun?

Evet hocamda biraz daha hoş görüntü olabilir
Aslında aklımda şu var ama farklı fikirler varmı diye yazmak istedim
Görüntü güzel sen modern tarzda bir şeyler istiyorsun anladığım kadarıyla
Ama mesela bak bu attığın tarzda kasalarda fan yok ekstra fan alman lazım sadece boş kasaya en az 7-8K civarı bir para ayırman gerekir hocam

Görüntü güzel sen modern tarzda bir şeyler istiyorsun anladığım kadarıyla
Ama mesela bak bu attığın tarzda kasalarda fan yok ekstra fan alman lazım sadece boş kasaya en az 7-8K civarı bir para ayırman gerekir hocam
Hocam elimde fan var önceki kasamdan kalma iş görür diye geçici olarak onları takmayı düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam elimde fan var önceki kasamdan kalma iş görür diye geçici olarak onları takmayı düşündüm
Çok hoş minimal bi kasa görüntüsü çıkarmak istiyorum hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok hoş minimal bi kasa görüntüsü çıkarmak istiyorum hocam
Bütçe ne kadar ayırdın kasa için?

Senin attığın Lian Li Dan Case A3 dışında pek mantıklı seçenek bulamadım hocam bu boyutlarda.
En mantıklısı şuan o gibi duruyor. Kasa ön panel hariç her yerden hava alıyor mesh ızgara şeklinde tasarlamışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,667
Son üye
Ardacanu
Geri