Yardım OLED Monitör önerisi alabilir miyim

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
50.000
Herkese iyi günler dilerim. Ekran sürem günlük ortalama 12 saatlerde; oyun oynuyorum, bir şeyler izliyorum, internette takılıyorum. Genellikle oyun için olan bir monitör arıyorum, en sevdiğim oyun Football Manager oyunu, genelde FPS oyunlarından ziyade hikayeli veya strateji tarzı oyunları tercih ediyorum ama arada FPS de oynuyorum. Bütçeye 50k diyebilirim fazlasına çok gerek yoktur herhalde diye düşünüyorum. Bir de teknik olarak globalde detaylı monitör incelemesi yapan ve aynı zamanda puanlaması da yapan bir site var mı bildiğiniz ?

Samsung Odyssey G8 G81SF 27" kullanıyorum fazlasıyla memnunum. Samsung'un kendi sitesinden öğrenci indirimiyle 33 bine aldım onun dışında en ucuz Amazon'da şu an 36k

Kendi kullandığım monitörüm. Fiyatını hak eder etmez bilmiyorum, pek araştırmadan mağazadan almıştım. Piyasa fiyatı 53 civarı şuan artmış ama elbet Kasım ayında düşer.
Panelini son derece kaliteli buluyorum ama tek sorun 4k 240hz karşılayabilecek bir pc gerekiyor yoksa tadı tuzu pek yok.

Detaylı ve çok sağlam karşılaştırma yapan bir site istemişsin.

Herkese iyi günler dilerim. Ekran sürem günlük ortalama 12 saatlerde; oyun oynuyorum, bir şeyler izliyorum, internette takılıyorum. Genellikle oyun için olan bir monitör arıyorum, en sevdiğim oyun Football Manager oyunu, genelde FPS oyunlarından ziyade hikayeli veya strateji tarzı oyunları tercih ediyorum ama arada FPS de oynuyorum. Bütçeye 50k diyebilirim fazlasına çok gerek yoktur herhalde diye düşünüyorum. Bir de teknik olarak globalde detaylı monitör incelemesi yapan ve aynı zamanda puanlaması da yapan bir site var mı bildiğiniz ?

Forumdan öneriler ile bunu aldım.
PTT satıcısı kutunun açıldığını söyledi Hepsiburadadan taksit ile aldım.
Bu modelin 240hz olanı da var 360 ile arasında çok fark yoktu bütçeme uygundu.
Sizin bütçe bayağı yüksekmiş belki önerdiğimden daha iyisi vardır monitörde iyi bilgisi olan varsa belki başka modeller önerebilir.
Şahsen bunu tercih ettim ben nihai karar sizin. 👍🏻

Hocam bunun 4. Nesil olduğundan emin miyiz ?
Evet 4. nesil WOLED'ler tandem WOLED olarak geçiyor araştırabilrisiniz forumda bir sürü mesajı ve konusu var @Tayfunns hocamın bu ürünle alakalı kendisi de size söylesin aynı ürünü önerecektir

Bu qd oled ve gen 3.
MO27Q2 yazıyormuş 8G yazısının eksik olduğunu görmedim kusura bakmayın MO27Q28G ile isim benzerliği çok fazla sadece ürünün 2 harfi eksik olduğundan gözümden kaçmış

MO27Q2 yazıyormuş 8G yazısının eksik olduğunu görmedim kusura bakmayın MO27Q28G ile isim benzerliği çok fazla sadece ürünün 2 harfi eksik olduğundan gözümden kaçmış
Monitör üreticileri in isimlendirmeleri hep böyle. Monitör adı oluştururken klavyenin üstüne kedi çıkartıyorlar herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,123
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri