TouchMeSenpai
80+
- Reaksiyon skoru
- 219
Birçok forumda , grupta vs oled monitörlerin , diğer panellere göre daha fazla göz ağrısı ve kuruluğu yaptığı söyleniyordu. Benim gözümde ışık alerjisi olduğu için kullandığım ips monitor sürekli olarak benim gözümü ağrıtıyor ve kızartıyordu. Internette gördüğüm yorumlardan dolayı ise oled monitorlerden çekiniyordum çünkü çok daha fazla yaptığını yazıyorlardı.
Bu sene VA ve OLED monitor kullandıktan sonra ise şunu rahatça yazabilirim ;
Oled monitör benim gözüme çok daha iyi geldi. Ne kızarıklık ne ağrı oldu. Ayni şekilde samsung g65b VA monitörde gözüm için çok daha iyi geldi IPS monitörlerime göre. Bu saatten sonra para verseler üstüne IPS monitorlere geri dönmem
Benim gibi göz ağrısı ve kuruluğundan muzdarip arkadaşlar var ise , kullandıkları monitörü degismelerini ve OLED ile ilgili gördükleri gözü daha fazla yorduğuna dair yorumları da görmezden gelmerini öneririm
Bu sene VA ve OLED monitor kullandıktan sonra ise şunu rahatça yazabilirim ;
Oled monitör benim gözüme çok daha iyi geldi. Ne kızarıklık ne ağrı oldu. Ayni şekilde samsung g65b VA monitörde gözüm için çok daha iyi geldi IPS monitörlerime göre. Bu saatten sonra para verseler üstüne IPS monitorlere geri dönmem
Benim gibi göz ağrısı ve kuruluğundan muzdarip arkadaşlar var ise , kullandıkları monitörü degismelerini ve OLED ile ilgili gördükleri gözü daha fazla yorduğuna dair yorumları da görmezden gelmerini öneririm