Yani bu pek dengeli bir soru değil oled baksan 25k 30k en az satış fiyatı var IPS ler 15k belki daha az gibi. Bütçenize bağlıArkadaşlar sizce OLED panel mi IPS panel almak mı mantıklı bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Oled panel ips panele göre daha gelişmiş bir paneldir.Arkadaşlar sizce OLED panel mi IPS panel almak mı mantıklı bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Oled alamazsın o paraya alacağın oled en az 5ms olurPeki 27" inc OLED öneriniz var mıdır ? Gaming FPS oyunları için istiyorum bütçe normalde 12k max 14k düşünüyordum ama OLED'ler uçuk gibi
2k arıyorum hocamen ucuz oledler 25den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080p mi arıyorsunuz 2k mı 4k mı?
Siz 27" öneride bulunun hocam para olayına bakacagımOled alamazsın o paraya alacağın oled en az 5ms olur
Kalieli OLED'lerdede bu sorun mevcut mudur garantiye girmiyor muBütün paranla monitör alacaksan ben ips panel tavsiye edeceğim. Oledler her ne kadar mükemmel renk ve kontrast verebiliyor olsa da hala Oled burn yaşıyorlar ve monitörlerde daha fazla gözülüyor. Oled burn olsun servise göndeririz ya da garanti bitiminden sonra olursa parasını verir yenisini alırız gibi bir bütçeye sahipsen oled alınmalı.