Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Benim eski kasam. Ekran kartı modeli Palit GeForce 7100 GS. O elindeki RAM 512 MB 533 MHz olması gerek. Benim evde 1 GB 533 MHz'lik olanı duruyor çünkü. Yanlışım yoksa anakartta maksimum 4 GB destekliyor. İlk olarak 2+1 GB takılıydı benim kasamda maksimum 3 GB görüyordu ama MHz farkından mavi ekran yiyordum. Sonra ben bu anakartta 1 GB'lığı çıkarıp 1 tane 2 GB RAM almıştım. Maksimum 2.5 GB'tını görmüştü BIOS. Onu çözmeye çalıştım ama hiçbir sonuç çıkmamıştı. Bu masaüstü bilgisayar daha kullanılmaz hocam. Ek olarak anakart modeli P ile başlıyordu anakartın üstüne tekrardan bak bakalım orada yazması gerek.İyi günler sayın forum sakinleri sizlere bugün ki sorum eski bir bilgisayar hakkında bu bilgisayar ekrana görüntü vermiyor uzun süre önce kendisi bozulmuştu ufak bir yanık kokusu ile şu an bilgisayarı olmayan ben bunu tamir etmek istiyorum sizce bu sistemde günümüzde halla birşeyler yapılabilir mi? Tamir etmeye değer mi? Ekran kartında sıkıntı olduğunu düşünüyorum bildiğim parçaların isimlerini ve resimlerini ekliyorum.Şimdiden hepinize teşekkürler
İşlemci : İntel pentium E5300
Anakart : bulamadım
Ram : Ddr2 bi ram olduğunu bulabildim
Ekran kartı : Ne olduğunu bulamadım ama zaten bozuk gibi yanmış gibi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle