Online oyun önerisi.

Bende erken erişimden çıkmasını bekliyorum ücretsiz oynamak için o parayı veresim gelmiyor.
Diablo 4den farkli mi hocam
Diablo 4 reziliyle ilgisi yok ikisinde de +300 saatim var diablo ile ilgisi yok 4e 5e katlar. Oyuna ücret vermiyorsun hocam 300 Gold alıyorsun oyun yanında ücretsiz geliyor gibi düşün. 300 gold fiyatına erken erişim satılıyor yanında da 300 gold veriliyor erken erişim bitmesine daha zaman var gibi parasını hakediyor ilk 2 gün ücretsiz olacak o zaman dene hocam beğenirsen alırsın

Kesinlikle poe 29 Ağustos poe 2 yeni sezon geliyor inanılmaz dolu bir güncelleme olacak ticaret sistemi de güncellendi arkadaşın da varsa mükemmel bir zaman geçirirsin ilk 2 gün ücretsiz hafta süreci olacak beğenirsen satın alırsın erken erişimi. Hemde erken erişim ücreti gibi düşünme yanında Gold veriyor ve kesinlikle oyun içinde stashlere ihtiyacın oluyor
path of exile ?

World of warcraft. Para da kazanırsın. :)

Rainbow six siege x çok zor ama alışırsan fena sarıyor

Kesinlikle poe 29 Ağustos poe 2 yeni sezon geliyor inanılmaz dolu bir güncelleme olacak ticaret sistemi de güncellendi arkadaşın da varsa mükemmel bir zaman geçirirsin ilk 2 gün ücretsiz hafta süreci olacak beğenirsen satın alırsın erken erişimi. Hemde erken erişim ücreti gibi düşünme yanında Gold veriyor ve kesinlikle oyun içinde stashlere ihtiyacın oluyor
Kanka oyunu inceledim hoşuma gitti ama 30 dolarlık fiyat zorluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke ucuz olsa.

Dota2 öğrenip Turbo maçlarda keyifle takılabilirsin, LoL geçmişin varsa öğrenmekte zorlanabilirsin ama denemeni tavsiye ederim. 6.500 saat civarı oyun geçmişim var 2013'te 15 yaşında başladım 27 yaşındayım hâlâ oynarım. Turbo(hızlandırılmış) maçlar sarıyor, ama çok da bağımlı olma

Kanka oyunu inceledim hoşuma gitti ama 30 dolarlık fiyat zorluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke ucuz olsa.
Aslında aylarca 15 dolardan kaldı hocam oyunda işte malun yanında da Gold verdiği için o fiyatı daha fazla tutamadılar oyunun yeni sezonu çıktığında yani 29 Ağustosta 2 gün ücretsiz olacak bir orda deneyin değer derseniz alırsınız olmadı denemiş olursunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri